Ljubitelji prirode došli na svoje

Zaljubljenici kampiranja uživali u ljepotama Bunice

"Na ovogodišnjem druženju imali smo priliku ugostiti 30-tak vozila i preko 100 posjetitelja, nadamo se većem odazivu naredne prilike", kazali su organizatori za Bljesak.info
Gospodarstvo / Turizam | 11. 05. 2022. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda ispod oblačnog i kišnog neba ali sa osmjehom na licu sudionika održan je skup kampera u rekreacijskom centru Bunica.

Loše vrijeme nije omelo ljubitelje prirode u kampiranja i druženju, razmjeni doživljaja i priča s putovanja kao i planiranja novih ruta i avantura.

Skup je organiziran od strane agencije za sport i rekreaciju OUTDOOR-u, uz pomoć prijatelja i sponzora koji su velikodušno pomogli.

"Ovim skupom se iako na kratko vrijeme oživjela omiljena kamperska destinacija stanovnika Mostara ali i drugih gostiju iz susjednih zemalja koji su na ovom jedinstvenom mjestu spajanja dviju hladnih rijeka tražili osvježenje i odmor. Posebno nam je drago da smo imali posjetu iz naših najudaljenijih dijelova zemlje, pa ovim putem posebno pozdravljamo naše prijatelje iz Cazina, kao i ekipu iz Brčkog, Sarajeva, Zenice, Beograda kao i veselu družinu Nomad.



U subotu nam je vrijeme dalo priliku da očistimo zelene površine od smeća i otpada, te smo malim doprinosom pomogli komunalnim službama koje vrijedno rade i pokušavaju da održe čistoću na Bunici.

Ronioci iz ronilačkog kluba Neretva su očistili korito bazena i bunskih rukavaca, akciji čišćenja su se priključili Naši prijatelji iz Eko Hub-a Blagaja, hvala ekipa", kazali su organizatori za Bljesak.info

Svim posjetiteljima skupa koji su došli iz drugih gradova organizator je podijelio alternativne turističke mape Mostara, koje su izradile članice Udruženja Fora kao i stikere za vozila u znak sjećanja na ovaj skup i druženje. Zainteresirani mape mogu preuzeti na ovom linku.

"Za sve sudionike bila su planirana dva izleta koja nam je na žalost pokvarila kiša, nadamo se da ćemo obećanje održati na sljedećem skupu i ponovno uživati u zajedničkom druženju. Na ovogodišnjem druženju imali smo priliku ugostiti 30-tak vozila i preko 100 posjetitelja, nadamo se većem odazivu naredne prilike.

Želimo se ovim putem zahvaliti Gradu Mostaru, Ivani Marić ispred službe za gospodarstvo, Turističkoj zajednici HNŽ, Policijskoj stanici Jug, Crvenom križu, medijski pokrovitelj Bljesak.info i Hercegovina Travel, članovima ronilačkog kluba Neretva, članovima Carp Team "Brko" na ukusnoj čorbi :), veliko hvala Leda vodi što nam nisu dali da budemo žedni kao pivnici OldBridž i Hercegovačkoj, hvala mesnici Šišović na roštilju. Hvala još jednom svim prijateljima i posjetiteljima do sljedećeg okupljanja sretno!", poručili su.
Kopirati
Drag cursor here to close