Naša Majka

U Međugorju boravila ministrica okoliša i turizma Federacije BiH

Nasiha Pozder, ministrica okoliša i turizma Federacije BiH posjetila je Međugorje
Gospodarstvo / Turizam | 18. 06. 2023. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministrica okoliša i turizma, prof.dr.sc. Nasiha Pozder i suradnici posjetili su danas digitalni muzej i umjetničku galeriju Naša Majka u Međugorju.

''Bilo nam je veliko zadovoljstvo i zahvaljujemo se ministrici na njenoj podršci i ukazanom povjerenju'', rekli su nam iz ustanove Naša Majka.

Digitalni muzej i umjetnička galerija Naša Majka u Međugorju otvoren je 20. travnja 2022. godine. Riječ je o suvremenom digitalnom muzeju nazvanom Naša Majka, koji prikazuje povijest ovog kraja kao i povijest Gospinih ukazanja u Međugorju.

Cijeli ovaj povijesni materijal prikazan je kroz fotografije te vokalne i video zapise. Mogli bismo ga opisati i kao Međugorje u malom.

Najinovativnijom digitalnom tehnologijom, hologramima i video projekcijama, posjetitelji mogu upoznati Brotnjo i fenomen ukazanja Blažene Djevice Marije.

Kako je navedeno na njihovim internet stranicama, autor i arhitekt cijelog projekta je Dario Kordić. U sklopu Muzeja nalazi se i Umjetnička galerija u kojoj su postavljena djela lokalnih umjetnika.

Kopirati
Drag cursor here to close