Turistička zajednica HNŽ

Na sajmu turizma u Beogradu: S novim direktorom, o novim atrakcijama

Na štandu koji je osigurala Turistička zajednica HNŽ nastupa i Grad Mostar, Turistička zajednica Grada Mostara i Mostarski aerodrom, predstavlja se cjelokupna turistička ponuda Hercegovine...
Gospodarstvo / Turizam | 23. 02. 2024. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Beogradskom sajmu svečano je otvoren 45. Međunarodni sajam turizma koji se održava od četvrtka 22. do nedjelje 25. veljače 2024. godine. Radi se o jednom od najznačajnijih turističkih događanja u regiji jugoistočne Europe. Bogat izlagački program predstavit će preko 400 izlagača iz više od 27 zemalja. Grčka je zemlja partner, a otvaranju manifestacije prisustvovala je Olga Kefalogiani ministrica turizma Republike Grčke, koja je optimistično govorila o zajedničkoj viziji budućnosti turizma.

Foto: PR / O ponudi Hercegovine...

Na štandu koji je osigurala Turistička zajednica HNŽ nastupa i Grad Mostar, Turistička zajednica Grada Mostara i Mostarski aerodrom, predstavlja se cjelokupna turistička ponuda Hercegovine, i već prvog dana sajma štand je ostvario odličnu posjećenost te su održani sastanci s ključnim partnerima na tržištu kao i s brojim predstavnicima medija.

Zajedno sa osobljem Turističke zajednice, na štandu je goste dočekao i novoimenovani v.d. direktor Glavnog ureda TZ HNŽ, Anđelko Maslać, te zamjenik direktora Semir Temim.

Foto: PR / Turistička zajednica HNŽ na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

''U fokusu nastupa TZ HNŽ bit će turističke atrakcije, sadržaji, manifestacije koje su u ponudi svih općina županije ali i hercegovačka gastronomija'', naveli su u priopćenju.

Na Sajmu turizma u Beogradu ove godine pod sloganom 'Avantura počinje ovde!', tradicionalno sudjeluju najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

Kopirati
Drag cursor here to close