"Hercegovačka kuća"

Trebinje u društvu šest najboljih svjetskih priča o održivom razvoju

Trebinje je ovaj rezultat ostvarilo u okviru internacionalnog natjecanja "Green destinations 100 – najboljih priča o održivosti.
Gospodarstvo / Turizam | 01. 02. 2022. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Trebinje ima dobre šanse da se s pričom "Hercegovačka kuća" nađe među tri najbolje svjetske priče o održivom turizmu, a za koju se do 9. veljače može glasati na internet stranici Green destination.

Iz gradske Turističke organizacije pozvali su sve da podrže Trebinje tako što će na ovom linku glasati za priču "Hercegovačka kuća" i time doprinijeti da Trebinje bude među tri najbolje svjetske priče o održivom turizmu, što bi bio ogroman uspjeh.

Posebno zanimljiva kategorija je "nagrada publike" u okviru koje će biti proglašena najbolja priča po izboru publike širom svijeta, priopćeno je iz gradske Turističke organizacije. 

Grad Trebinje je pričom "Hercegovačka kuća" nominiran među šest svjetskih priča o održivom turizmu, a gradska Turistička organizacija pokrenula je promotivnu akciju "Trebinje – svjetska priča" čiji je cilj promocija ovog velikog rezultata, prenosi Srna. 

Trebinje je ovaj rezultat ostvarilo u okviru internacionalnog natjecanja "Green destinations 100 – najboljih priča o održivosti"(Dreen destinations – top 100 sustainability stories), a promotivnu akciju podržat će Agrarni fond i Grad Trebinje.

Međunarodni žiri natjecanja je priču "Hercegovačka kuća" uvrstio među šest najboljih u okviru kategorije "Lokalni lanci osiguravanja", od kojih će u okviru Međunarodnog sajma turizma u Berlinu – "ITB Berlin 2022" u ožujku biti izabrane tri najbolje priče.

Kopirati
Drag cursor here to close