Prestižni list

The Sun o Crnoj Gori: Zadivljujući krajolici, prekrasne plaže i jeftino pivo

Bristol će postati treći grad koji povezuje s Tivtom, dok će londonski Gatwick i aerodrom Luton također nuditi letove za ovaj primorski grad.
Gospodarstvo / Turizam | 04. 03. 2024. u 17:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularni britanski list The Sun je objavio članak o Crnoj Gori, naglašavajući kako je često ignorirana destinacija među Britancima, iako to ne bi trebalo biti slučaj.

Tekst se pojavio zbog uvođenja novih letova za Crnu Goru. Članak ističe da Britanci često previdjeli Crnu Goru, iako posjeduje zadivljujuće pejzaže, prekrasne plaže i vrlo pristupačno pivo.

Prema informacijama koje je podijelio ovaj medij, Crna Gora je "spremna primiti novi val turista iz Velike Britanije", jer će uskoro biti uspostavljena nova izravna linija iz Bristola za Tivat.

Bristol će postati treći grad koji povezuje s Tivtom, dok će londonski Gatwick i aerodrom Luton također nuditi letove za ovaj primorski grad.

"Tivat obuhvaća slikovitu luku, pećine, jezera i planinske staze. Svaki dan, gliseri izlaze iz zaljeva kako bi vodili ljude u istraživanje morskih pećina, dok barovi u gradu nude pivo po cijeni od otprilike dvije funte", ističe članak.

Nadalje, naglašava se da je Tivat povoljna polazna točka za istraživanje ostatka zemlje koja obuhvaća nevjerojatna prirodna mjesta, povijesne gradove i plaže.

"Kotor, s njegovim zadivljujućim reflektirajućim zaljevom pored impresivnog starog grada poznatog po krivudavim ulicama i romaničkim crkvama, jedno je od ključnih odredišta u Crnoj Gori", ističe se u tekstu.

Stari Bar, smješten među brdima u podnožju planine Rumije, također je naveden kao zanimljivo mjesto.

Dodatno, članak ističe kako je Sveti Stefan, posjećen od strane brojnih poznatih osoba, uključujući Marlyn Monroe, Brada Pitta i princezu Margaret.

Spominje se i da su obalu Crne Gore posjetili članovi kultnog benda Rolling Stones i Madonna.

Kopirati
Drag cursor here to close