Nizozemac u gostima

Susret u Mostaru: Velika očekivanja od turizma

Tijekom sastanka, uz ostalo, bilo je govora o transparentnosti rada organa uprave, kao i o projektu digitalizacije.
Gospodarstvo / Turizam | 21. 09. 2021. u 15:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić primio je danas u nastupni posjet veleposlanika Kraljevine Nizozemske u Bosni i Hercegovini Nj.E. Jana Waltmansa.

Kako je priopćio Grad Mostar, veleposlanik je pružio punu podršku napretku u Mostaru poželjevši da se dobar rad novoizabrane vlasti nastavi u budućnosti.

Tijekom sastanka, uz ostalo, bilo je govora o transparentnosti rada organa uprave, kao i o projektu digitalizacije. Razgovaralo se i o mogućnosti uvezivanja poduzeća iz Nizozemske i Mostara.

''Poseban naglasak je stavljen na velika očekivanja u turizmu, te na strateške planove Mostara na polju poljoprivrede gdje bi mogli imati značajne partnere iz Nizozemske imajući u vidu da je ona druga najveća izvoznica poljoprivrednih proizvoda u svijetu'', navedeno je.

Gradonačelnik Kordić je, dodaje se, istaknuo kako je Mostar dokaz da se, uz izgradnju povjerenja, koje je rezultat osjećaja zastupljenosti svih naroda koji su birali svoje predstavnike u vlast, može graditi bolja budućnost te da se na taj način treba pronaći i rješenje oko izmjene izbornog zakona.

Kopirati
Drag cursor here to close