Čitluk

Promocijom knjige o broćanskim agronomima počinje manifestacija Dani berbe grožđa

Gospodarstvo / Turizam | 14. 09. 2022. u 08:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Promocijom knjige ''Agrar i agronomi Brotnja'' autora Jure Belje i Veselka Sivrića počet će 67. turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije Dani berbe grožđa u Čitluku.

Promocija je najavljena za petak, 16. rujna. Promocija knjige posvećene agraru i broćanskim agronomima održat će se u Hotelu Brotnjo s početkom u 19 sati.

Uz predstavljanje ove knjige, Ogranak Matice hrvatske Čitluk za prvu večer programa ovogodišnje manifestacije priprema i otvorenje izložbe slika akademske slikarice Karoline Marušić ''Rujanove svečanosti''.

Inače, Matice hrvatska ove godine obilježava svoju 180. obljetnicu. Nizom aktivnosti u obilježavanje ove važne obljetnice uključio se i Ogranak Matice hrvatske Čitluk koji će sudjelovati i u programu prvog festivala knjige Matice hrvatske.

Festival knjige održat će se od 15. do 18. rujna pod sloganom ''Matica dobrih knjiga'', a Ogranak Matice hrvatske Čitluk već spomenutim predstavljanjem knjige ''Agrar i agronomi Brotnja'' te otvorenjem izložbe ''Rujanove svečanosti'' započet će svoju tradicionalnu manifestaciju ''Dani Matice hrvatske u Brotnju''.

Kopirati
Drag cursor here to close