Strpljenja

Prodaja turističkih vaučera počela pa stala: Pale stranice

Web stranica e-kupona od jutros nije u funkciji. Zamoli su građane za razumijevanje i da sa svojom kupovinom sačekaju najmanje sat vremena.
Gospodarstvo / Turizam | 08. 08. 2022. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dio turističkih vaučera koje subvencionira Vlada Federacije BiH u iznosu 200 KM od danas je dostupan građanina. Platforme Odmor u BiH, City Deal i e-kupon danas počinju s objavom destinacija u Federaciji BiH. Zbog velike zainteresiranosti neki sajtovi nisu u funkciji od jutros te se građani mole za strpljenje.

City Deal je od jutros objavio po 10 kupona za Reumal Fojnicu, Hotel Blanca na Vlašiću, Ajdinoviće, Hotel Monti na Igmanu itd.

Web stranica e-kupona od jutros nije u funkciji. Zamoli su građane za razumijevanje i da sa svojom kupovinom sačekaju najmanje sat vremena, piše N1

Odmor u BiH još uvijek nije objavio vaučere, no na Facebooku su se oglasili, rekavši da će uskoro krenuti s objavom te da će vaučeri biti jasno označeni.

Ukupan broj raspoloživih vaučera je 10.000. Minimalna cijena pojedinačnog turističkog paketa iznosi 250 KM, a kupac prilikom kupovine mora minimalno doplatiti 50 KM.

Kompletan proces kupovine i plaćanja obavlja se putem platformi.

Turistički paket sadrži minimalno jedno noćenje za jednu ili više osoba, ali samo jedna osoba može iskoristiti vaučer za kupovinu tog paketa.

Kopirati
Drag cursor here to close