Strani državljani

Pokrenuta peticija za turizam u Međugorju

Općina Čitluk već dugo vremena nema osoba pozitivnih na COVID 19 te kao takva nije "crvena zona".
Gospodarstvo / Turizam | 11. 07. 2020. u 08:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ovim putem Vam se obraćamo zahtjevom da što prije (na prvoj sjednici Vijeća ministara) dozvolite ulazak stranih državljana iz zemalja koja nisu žarista COVID 19 koji imaju namjeru boraviti u općini Čitluk (Međugorje)'', stoji u tekstu peticije kojom se traži da se dozvoli ulazak u BiH stranim državljanima koji žele boraviti u Međugorju..

Općina Čitluk već dugo vremena nema osoba pozitivnih na COVID 19 te kao takva nije "crvena zona".

''Ukoliko smatrate ulazak stranih državljana u BiH kao opasnost spremni smo da se istim izda zapovijed da ne smiju napustati Međugorje i općinu Čitluk izuzev odlaska u ŽZH koja na dan 10.7.2020 ima 5 zaraženih osoba. Također od Vlade RH i Kriznog stožera zahtijevamo da se dozvoli dolazak RH državljanima s prebivalištem u RH u općinu Čitluk bez obvezne samoizolacije pri povratku u RH'', navodi se u tekstu peticije.

Peticija za turizam u HNŽ

Žitelji općine Čitluk Vijeće Ministara BiH Vlada RH Krizni stozer RH-COVID 19 Ovim putem Vam se obracamo zahtjevom da sto prije (na prvoj sjednici VM ) dozvolite ulazak stranih drzavljana iz zemalja koja nisu žarista COVID 19 koji imaju namjeru boraviti u opcini Čitluk (Međugorje) .Općina Čitluk vec dugo vremena nema osoba pozitivnih na COVID 19 te kao takva nije "crvena zona".

Kopirati
Drag cursor here to close