Prilika za izlet

Počinje sezona kupanja u Trebinju: Cijene ulaznica nepromijenjene

Na olimpijskom bazenu "Banje" i gradskom kupalištu u Bregovima u tijeku su završni radovi čišćenja objekata, nakon čega počinje punjenje vodom.
Gospodarstvo / Turizam | 08. 06. 2022. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljetna sezona na otvorenom olimpijskom bazenu "Banje" i gradskom kupalištu Bregovi u Trebinju počinje u petak, 10. lipnja, najavljeno je iz Javne ustanove "Bazeni" Trebinje.

Na olimpijskom bazenu "Banje" i gradskom kupalištu u Bregovima u tijeku su završni radovi čišćenja objekata, nakon čega počinje punjenje vodom, prenose "Nezavisne".

Prema riječima Bojana Okuke, direktora JU "Bazeni", radno vrijeme olimpijskog bazena, kao i cijene karata, ostaju nepromijenjeni u odnosu na prošle godine, odnosno i dalje su simbolične zbog dotacija poduzeća "Hidroelektrane na Trebišnjici".

"Zahvaljujući podršci grada i 'Hidroelektrana na Trebišnjici', i pored toga što je sve poskupjelo, cijene karata će biti iste", pojašnjava Okuka.

On dodaje da će rekreatvici nakon početka ljetne sezone moći koristiti samo otvoreni bazen "Banje", dok će sportski klubovi koji su zainteresirani da pripreme obave u Trebinju to moći da odrade u zatvorenom bazenu koji se nalazi u okviru ovog kompleksa.

"Imamo najavljen dolazak klubova iz regije i inozemstva, pa su skoro svi termini popunjeni", dodaje Okuka.

Radno vrijeme olimpijskog bazena "Banje" za rekreativce je od 11 do 18 sati, a večernje kupanje bi trebalo biti organizirano od 20 do 22 sati.

Ulaznice koštaju dvije KM za odrasle i djecu stariju od 10 godina, za djecu od tri do 10 godina karta košta jednu KM, dok je za djecu mlađu od tri godine ulaz besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close