Uz bok plažama na Havajima i u Kaliforniji

Plaža u Makarskoj među 20 najboljih svjetskih nudističkih plaža

U opisu članka na portalu CNN-a opisuje se Nugal kojemu nasuprot stoji otok Brač, dok do plaže vodi uski puteljak više namijenjen kozama nego ljudima.
Gospodarstvo / Turizam | 05. 06. 2023. u 13:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

CNN je uvrstio makarsku plažu Nugal među 20 najboljih nudističkih plaža na svijetu, prenosi Makarska Danas.

Uz bok svjetskim plažama

Tako se bajkovita uvala koja je proteklih godina stekla veliku popularnost našla u "društvu" plaže Chihuahua u Urugvaju, Little beach u Maui na Havajima, Nida Nude plaže u Litvi, Little Palm beach na Novom Zelandu, Moshup beach u Massachusettsu, Black’s beach u Kaliforniji, Lady bay beach u Sydneyu, plaža Buhne u Syltu u Njemačkoj, Wreck plaže u Vancouveru u Kanadi, Red Beach na Kreti, Platje des Cavallet na Ibizi, Cap d’Agde beach u Francuskoj

U opisu članka na portalu CNN-a opisuje se Nugal kojemu nasuprot stoji otok Brač, dok do plaže vodi uski puteljak više namijenjen kozama nego ljudima. "Obavezno ponesite debeli ručnik ili čak i plažnu sjedalicu, jer je poput mnogih hrvatskih plaža i ova šljunčana", stoji između ostaloga u opisu. Ono što nije navedeno jest da je nudistička plaža takva samo do pola.

FOTO: Profimedia / Najljepša nudistička plaža Makarske rivijere

"Nugal je oko pola sata hoda od najbližeg grada, iako se može doći brodom ili morskim kajakom iz Makarske ili Tučepi", nadodaje CNN.

Postala plaža i za odjevne kupače

Podsjetimo, iako je službeno nudistička, plaža Nugal godinama je zbog stečenog imidža na internetu postala i plaža za odjevene kupače, a nerijetko ih dijeli nesretni konop. Ono što je dobro jest da nikakve podjele ni bitke za Nugal ne umanjuju ljepotu uvale zagrljene klifovima, nadsvođene borovima i popločane prirodnim bijelim oblucima.

Kopirati
Drag cursor here to close