Na rijeci Savi

Orašje dobiva riječnu luku?

Načelnik Orašja istaknuo je kako na obali rijeke Save planira izgraditi pristanište za male turističke brodove i čamce, odnosno malu riječku luku - sportsku lučicu.
Gospodarstvo / Turizam | 09. 06. 2021. u 17:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Orašje planira izgradnju riječne luke na rijeci Savi koja bi bila pristanište za male turističke brodove i čamce, potvrdio je načelnik općine Orašje Marijan Oršolić.

Naime, on je u Orašju ugostio predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara s kojim je razgovarao o budućim planovima i projektima na području te općine.

Kako se navodi, ovo je prvi posjet predsjednika Federacije BiH novoizabranom općinskom načelniku Oršoliću od preuzimanja mandata nakon Općinskih izbora 2020. godine.

Na sastanku s načelnikom Oršolićem, predsjednik Federacije BiH razgovarao je o aktualnom stanju na području općine Orašje.

Općinski načelnik upoznao je Čavaru s brojnim projektima koji se provode na području općine, poput dogradnje i opremanja Dječjeg vrtića Pčelica, zatim rekonstrukcije Kino dvorane Orašje te radovima na izgradnji prečistača pitke vode u Kostrču, kao i nove zgrade Doma zdravlja.

Predsjednik Federacije izrazio je zadovoljstvo realiziranim projektima i potporu aktivnostima koje će, smatra, pridonijeti poboljšanju uvjeta za život svakog stanovnika u općini Orašje.

Kopirati
Drag cursor here to close