Umjetno osnježavanje

Ljubitelji skijanja smješi vam se Bjelašnica

Rukovoditelj marketinga u Kantonalnom javnom poduzeću ZOI '84 Aldin Smajkan Feni je kazao da postoji mogućnost da u idućih sedam dana bude puštena barem jedna staza za prve skijaše.
Gospodarstvo / Turizam | 10. 01. 2023. u 16:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Padom prvih pahulja i temperature na Bjelašnici stvoreni su uvjeti za umjetno osnježavanje, a time i za početak skijaške i borderske sezone.

Rukovoditelj marketinga u Kantonalnom javnom poduzeću ZOI '84 Aldin Smajkan Feni je kazao da postoji mogućnost da u idućih sedam dana bude puštena barem jedna staza za prve skijaše.

''Sinoć je naša ekipa krenula pružati maksimalne napore u pripremi skijaške sezone, iako će, prema najavama, temperature opet rasti'', rekao je Smajkan.

Naglašava da su optimistični što se tiče nastavka skijaške sezone jer je za veljaču najavljen veliki broj skijaških natjecanja, prije svega internacionalnih.

''Sve ide po planu i zaista veliki napori su uloženi, očekujemo izvanrednu sezonu, a neće nedostajati ni zabavnog sadržaja. Veliki je broj natjecanja u sportovima koji nisu ovisni o snijegu'', poručio je Smajkan.

Ono što je važno, dodaje, da su spremni i da imaju uvjete za pravljenje snijega, te samo čekaju da se ispune svi drugi uvjeti, a prije svega za to su bili neophodni vremenski.

Kopirati
Drag cursor here to close