Sunflower Award 2023.

Među najboljima u Osijeku i Livnjak Marin Vidović, brončana povelja za Mountain Experience Guides

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj ''Klub članova Selo'' po jedanaesti put je dodijelila nagrade ''Suncokret ruralnog turizma - Sunflower Award''
Gospodarstvo / Turizam | 01. 12. 2023. u 12:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Gospodarskom centru u Osijeku u četvrtak je održana svečana dodjela ovogodišnjih nagrada ''Suncokret ruralnog turizma - Sunflower Award''. Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj ''Klub članova Selo'' po jedanaesti put je dodijelila nagrade najboljima.

Na dodjeli su sudjelovali između ostalih ministar obrane i potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Ivan Anušić, delegacije ministarstava Republike Hrvatske, mnogobrojni Župani, gradonačelnici i načelnici te delegacije županija iz Bosne i Hercegovine. Hercegbosansku županiju predstavljali su, Tomislav Barišić savjetnik predsjednika Vlade Hercegbosanske županije i Franimir Seser iz Ureda predsjednika Vlade.

Ukupno je u osam kategorija bilo 197 prijavitelja, a delegacija Hercegbosanske županije bila je izrazito ponosna jer je među dobitnicima nagrade bio i Marino Vidović vlasnik planinarskog obrta „Mountain Experience Guides“, Livno, koji je osvojio brončanu povelju u kategoriji “Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru”.

 

Kopirati
Drag cursor here to close