Trend današnjice

Influenceri na Jadranu - dođu, uslikaju se i odu ili traže besplatan smještaj

"Bilo je dosta instagram influencera sa svih strana svijeta. Odvedemo ih na njihov zahtjev na Hvar i Korčulu, uslikaju se i gotovo odmah vrate nazad, malo što razgledaju'', kažu ugostitelji.
Gospodarstvo / Turizam | 22. 07. 2022. u 07:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogi prilikom planiranja odmora pažnju posvećuju privatnosti te se sve više turista umjesto hotelskog smještaja odlučuje za najam vila, piše Slobodna Dalmacija.

Uz sobe s vlastitim kupaonicama te prostranim kuhinjama, gostima je na raspolaganju i cijeli niz sadržaja kao što su vrt, igralište za djecu, bazen, teretana, igraonica i spa prostorije.

Najpopularnije vile su rezervirane i godinu dana unaprijed, od kojih se neke nalaze u Makarskoj.

Koliko košta noćenje u vili, što sve nudi takav luksuzni objekt i tko su im najčešći gosti, rekli su Slobodnoj Dalmaciji vlasnici vila.

"Trenutna cijena noćenja u vili DeLinda je 690 eura. Kapacitet vile je 6+2, a primamo i kućne ljubimce. U zadnjih pet godina otkako se bavimo iznajmljivanjem nismo imali incidenata ni posebnih prohtjeva od strane korisnika iako su nam dolazili gosti s raznih kontinenata. Često od influencera dobivamo zahtjeve za besplatnim smještajem, ali takve upite odbijamo", kaže Ivana Bašković, vlasnica ville.

Influenceri su česti gosti popularnih lokacija pa tako i luksuznih vila.

"Bilo je dosta instagram influencera sa svih strana svijeta. Odvedemo ih na njihov zahtjev na Hvar i Korčulu, uslikaju se i gotovo odmah vrate nazad, malo što razgledaju. Ipak, draže mi je kad gost traži i zahtijeva posebne usluge jer kad ispunimo njihove potrebe i želje znamo da imamo zadovoljnog gosta", rekla je Ankica Grgasović, vlasnica vile na Jadranu.

Izuzetan rejting na booking.com stranici samo je potvrda da kuće, kao i ljudi, imaju svoju dušu i svoje lice koje odražava njihovu unutrašnjost. Ako gostu pružimo osjećaj doma, on će se uvijek rado vraćati u Makarsku.

Kopirati
Drag cursor here to close