Radna posjeta

Herceg u Neumu: Uspjeli ste…

Skupštinski zastupnik i premijer neumskom načelniku je poručio kako će Vlada HNŽ-a i dalje nastaviti podupirati sve projekte…
Gospodarstvo / Turizam | 15. 10. 2021. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Vlada Hercegovačko-neretvanske županije razumije potrebe općine Neum, i njenu ulogu u ukupnom turističkom potencijalu HNŽ-a'', priopćeno je nakon što je zastupnik u skupštini HNŽ-a i predsjednik županijske vlade Nevenko Herceg boravio u službenom posjetu Neumu.

Naime, tijekom posjeta upriličen je sastanak s Draganom Jurkovićem, načelnikom i Danielom Matić, predsjednicom Općinskog vijeća općine Neum, a načelnik Jurković upoznao je predsjednika Hercega o projektima koji su u tijeku, kao i budućim aktivnostima koje planiraju realizirati i za koje očekuju pomoć Vlade HNŽ.

Herceg je, priopćeno je iz Vlade HNŽ, čestitao načelniku Jurkoviću i njegovim suradnicima na ''dobro urađenim pripremama, koje su rezultirale odličnom turističkom sezonom''.

''Pokazali ste kako s pravom nosite epitet jedne od glavnih turističkih destinacija Bosne i Hercegovine, a upornim radom i promoviranjem Neuma uspjeli ste vašu turističku ponudu približiti i turistima izvan ove regije, što potvrđuje struktura gostiju u protekloj uspješnoj turističkoj sezoni'', rekao je skupštinski zastupnik i premijer neumskom načelniku.

Istaknuo je kako će Vlada i dalje nastaviti podupirati sve projekte kako bi Neum bio ugodno mjesto življenja, ne samo u turističkoj sezoni nego i tijekom cijele godine.

Kopirati
Drag cursor here to close