Oko

FOTO & VIDEO Bacili smo krug - Evo što se vidi s panoramskog kotača u Mostaru

Iako još uvijek nije stavljen u funkciju, kotač postavljen na lokaciji u blizini parka Zrinjevac, izazvao je već, kako to u Mostaru i biva, brojne rasprave.
Gospodarstvo / Turizam | 25. 03. 2024. u 11:33 K.M. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poželite li se zavrtjeti i do 25 metara iznad Mostara, s panoramskog kotača koji je postavljen u proteklom tjednu, trebali bi i vidjeti, kako samo ime kaže – panoramu Mostara.

Foto: Bljesak.info / Bacite oko!

Iako još uvijek nije stavljen u funkciju, kotač postavljen na lokaciji u blizini parka Zrinjevac, mjestu na kojem možete baciti krug i ringišpilom, izazvao je već, kako to u Mostaru i biva, brojne rasprave.

Foto: Bljesak.info / Zatvorene kabine...

Od same lokacije koja je izabrana, onoga što se zapravo s ovog mjesta može vidjeti, do toga treba li Mostaru uopće jedno ovakvo 'oko', odnosno je li građanima ali i posjetiteljima bolje vidjeti ili ne vidjeti.

Foto: Bljesak.info / Koliko vam pogled seže...

Na savršenom danu kakav je danas, upravo za ovakve egzibicije, odlučili smo provjeriti, do kud vam pogled može baciti i što sve možete vidjeti odlučite li se na jednu ovakvu vožnju.

Bez namjere da 'hejtamo' potez Turističke zajednice Mostara, koja je zaslužna za ovu jednima atrakciju, drugima promašaj, bacili smo virtualni krug, pa odlučite sami u koju skupinu spadate.

Kopirati
Drag cursor here to close