Bosanske piramide

Dr. Osmanagić: Dođite na zimovanje u Visoko

Posjeta tunelima Ravne u Visokom doprinosi čišćenju pluća, krvi i čitavog organizma od virusa, bakterija, gljivica, čađi, prašine i svih drugih mikroorganizama.
Gospodarstvo / Turizam | 07. 12. 2020. u 19:48 Bljesak.info
Zimovanje u Visokom

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uspješne kampanje ''Ljetovanje u Visokom'' tijekom koje je desetine tisuća gostiju posjetilo Bosansku dolinu piramida, Fondacija ''Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'' pokreće novu kampanju ''Zimovanje u Visokom''.

Balkanske zemlje imaju najveće aerozagađenje u Europi i to uzrokuje deset posto umrlih svake godine. Posjeta tunelima Ravne u Visokom doprinosi čišćenju pluća, krvi i čitavog organizma od virusa, bakterija, gljivica, čađi, prašine i svih drugih mikroorganizama.

O svim problemima s kojima se susreću stanovnici naše zemlje, a posebno glavnog grada tijekom zimskih mjeseci, ali i o tome na koji način se boriti s onečišćenje zraka tijekom zime, govori dr. Semir Osmanagić, te poziva stanovnike BiH, ali i Srbije i Hrvatske na ''Zimovanje u Visokom''.

Koje su najzagađenije zemlje svijeta, Europe, kakva je situacija na našim prostorima, koje prednosti po ljudsko zdravlje donose posjete tunelima Ravne, ali i planinama i šetnje kroz četinarske šume, u video prilogu govori dr. Osmanagić:

Kopirati
Drag cursor here to close