''Mountain Experience Guides''

Dodijeljene nagrade ''Suncokret ruralnog turizma'' - Livno osvojilo broncu

Marino Vidović vlasnik planinarskog obrta ''Mountain Experience Guides'', Livno, osvojio je brončanu povelju u kategoriji ''Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru''.
Gospodarstvo / Turizam | 01. 12. 2023. u 18:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć je u Gospodarskom centru u Osijeku održana svečana dodjela ovogodišnjih nagrada "Suncokret ruralnog turizma - Sunflower Award''.

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo" po jedanaesti put je dodijelila nagrade najboljima. Na dodjeli su sudjelovali između ostalih ministar obrane i potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Ivan Anušić, delegacije ministarstava Republike Hrvatske, mnogobrojni Župani, gradonačelnici i načelnici te delegacije županija iz Bosne i Hercegovine.

Hercegbosansku županiju predstavljali su, Tomislav Barišić savjetnik predsjednika Vlade Hercegbosanske županije i  Franimir Seser iz Ureda predsjednika Vlade.

Ukupno je u osam kategorija bilo 197 prijavitelja, a delegacija Hercegbosanske županije bila je izrazito ponosna jer je među dobitnicima nagrade bio i Marino Vidović vlasnik planinarskog obrta ''Mountain Experience Guides'', Livno, koji je osvojio brončanu povelju u kategoriji ''Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru''.

Kopirati
Drag cursor here to close