Turistička atrakcija

Cabrio busom preko nove ceste od Mostara do Neuma

''Zainteresiranima smo pružili još jednu mogućnost odlaska na more u Neum i to posebnim crvenim Cabrio busom, odnosno autobusom za panoramsko razgledanje'', poručio je Adin Bojčić, vlasnik autobusa.
Gospodarstvo / Turizam | 12. 07. 2022. u 19:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Cabrio bus, koji je građanima i turistima kroz vožnju omogućio panoramsko razgledanje grada, od subote, 16. srpnja, novoizgrađenom cestom preko Stoca građane vozi i na more do Neuma.

''Vreli su ljetni dani, a stanovnicima Mostara i okolice, kao i njihovim gostima zbog velike zainteresiranosti pružili smo još jednu mogućnost odlaska na more u Neum i to posebnim crvenim Cabrio busom, odnosno autobusom za panoramsko razgledanje'', poručio je Adin Bojčić, vlasnik autobusa.

Otkrio je kako će putovanje biti organizirano vikendima.

Adin je još dodao kako se ovim autobusom već vozi hercegovačka tura koja kreće iz Mostara, a ide do Blagaja, zatim do Počitelja i Međugorja, dok je posljednje odredište vodopad Kravica gdje je organiziran ručak i kupanje.

Na kraju je kazao kako crveni Cabrio bus građani svakodnevno prepoznaju na cesti i traže vožnju, dok turisti porukama ili pozivima uvelike rezerviraju karte.

Kopirati
Drag cursor here to close