Sajam

5. Dani Mediterana u Neumu: Glazbeno zabavni sadržaji uz vrhunske delicije

Ponuda se sastoji od hercegovačkog pršuta, preko maslina i vina kao glavnih simbola prelijepe Hercegovine, mediteranske kulture poput smokve, grožđa, šipka, i prerađevina istih, rakija, sir, med, ljekovito bilje, razne te rukotvorine i drugih kultura
Gospodarstvo / Turizam | 01. 08. 2022. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dani Mediterana u Neumu ove godine će se održati od 5. do 7. kolovoza na novoj lokaciji, takozvanim ''Poštarima''. Svečano otvaranje održat će se 5. kolovoza u 20 sati.

Osim brojnih zanimljivih izlagača i njihovih proizvoda na sajmu vas očekuje svakog dana zanimljiv glazbeno- zabavni sadržaj uz domaće delicije.

Ponuda se sastoji od hercegovačkog pršuta, preko maslina i vina kao glavnih simbola prelijepe Hercegovine, mediteranske kulture poput smokve, grožđa, šipka, i prerađevina istih, rakija, sir, med, ljekovito bilje, razne te rukotvorine i drugih kultura iz ostalih krajeva.

Izlagači dolaze iz raznih krajeva, Crne Gore, Hrvatske iz raznih krajeva BiH od Čapljine i Stoca, preko Livna, Žepča, Bihaća, Sarajeva i drugih. Raznolikost izlagača garantira i raznovrsniju i bogatiju ponudu na štandovima, što privlači veliki broj ljudi, priopćili su organizatori.

Inače, Dani Mediterana su sajamska manifestacija u sklopu Neumskog ljeta 2022, koja okuplja brojne domaće i strane izlagače koji će svoje proizvode predstaviti neumskoj publici i turistima. Ove godine će biti peta godina održavanja sajma, koji polako prerasta u tradiciju Neuma.

Organizator sajma je Općina Neum uz potporu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close