Specijalne ljetne cijene

Zaroni u ljeto – velika Gorenje ljetna akcija

Gorenje sprema veliku ljetnu akciju sa uređajima koji su u ovom periodu godine pravi spas. Iskoristite naredne dane do 31. 08. i zaronite u ljeto sa nevjerojatnim cijenama!
Gospodarstvo / Promo | 28. 07. 2022. u 12:38 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpanj i kolovoz su mjeseci u kojima volimo da uživamo. Čekamo ih cijele godine, a onda smo u vrelim ljetnim danima spremni da ugodimo sebi na razne načine. Zato je Gorenje spremilo veliku ljetnu akciju sa uređajima koji su u ovom periodu godine pravi spas. Iskoristite naredne dane do 31. 08. i zaronite u ljeto sa nevjerojatnim cijenama!

Na akciji će se od manjih kućnih aparata naći nezaobilazni blender koji za tren oka vrhunskom ekstrakcijom izvlači ono najbolje iz hrane. Bilo da pravite smuti, drobite orahe ili pripremate krem supu, dovoljno je da pritisnete samo jedno dugme i rezultati će biti savršeni.

Ako želite napraviti korak više kod pripreme zimnice i pohranjivanja voća i povrća ljetne sezone za nadolazeću zimsku, aparat za vakumiranje Gorenje je idealan dodatak kuhinji, sa svojim stiliziranim dizajnom i jednostavnim korištenjem. Od izuzetne je pomoći u čuvanju različitih namirnica - od pakovanja prethodno kuhanih jela do pohranjivanja ribe i mesa bez neprijatnih mirisa.

Gorenje kombinirana mašina sa snažnim motorom tokom akcije biće snižena na 983 KM. Ova kombinirana mašina za veš ima moćni Inverter PowerDrive motor koji je dizajniran bez četkica, što eliminira mehaničku tenziju, odnosno habanje. Rezultat je bolje pranje, veća ušteda električne energije, kao i primjetno tiši proces pranja. Povrh toga, produžen je životni vijek aparata, a na motor dobijate i 10 godina produžene garancije uz registraciju na WEB stranici ba.gorenje.com.

Ukoliko ste razmišljali o kupovini novog i većeg frižidera, ovo je pravi trenutak. Gorenje side by side frižider sa zamrzivačem nalazi se na akciji i čeka vas da zaronite u ljeto. Izuzetne energetske performanse ovog aparata i No Frost Plus sistem omogućava znatne uštede vašeg kućnog budžeta kao i veću iskorištenost prostora frižidera. CrispZone dizajnirana da sačuva hranljive materije i produži svježinu vašeg voća i povrća, samo su neke od prednosti ovog uređaja, čija akcijska cijena iznosi 2.040 KM.

Međutim, to nije sve! Još mnogo nevjerojatnih proizvoda čeka vas na Gorenje ljetnoj akciji. Zaronite u ljeto i više informacija pronađite na stranici: „Zaroni u ljeto“. Svi zainteresirani za kupovinu ili stručni savjet prilikom odabira aparata akcijske ponude „Zaroni u ljeto“ mogu isto potražiti u svim Hisense Gorenje studijima ili u Gorenje Internet prodavnici.

Kopirati
Drag cursor here to close