Savršena desetka

Top 10 modela Gorenje mašina za pranje i kombiniranih mašina za pranje i sušenje veša na popustu do 20 posto

Gospodarstvo / Promo | 27. 05. 2022. u 12:10 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veš mašine su neizostavni dio svakog domaćinstva i veoma je bitno da imate kvalitetan model u koji možete imati povjerenje. Pored toga, važno je koristiti uređaje koji ispunjavaju vaše kriterije, efikasni su, ali i štede novac. Život nam je dovoljno komplikovan i zato pranje veša ne mora da bude. Tako da, ukoliko želite da vaša odjeća bude temeljito oprana, mekana i manje zgužvana, idealno rješenje su Gorenje veš mašine za pranje i mašine za pranje i sušenje veša. Iskoristite priliku i od 25.5. kupite jedan od odabranih top 10 modela, koji će biti na popustu do 20 posto. Kako bi se što lakše odlučili, za vas smo izdvojili sve pogodnosti ovih uređaja.

Visokoefikasno i bez buke uz Inverter PowerDrive motor

Gorenje WaveActive mašine za pranje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša su napravljene da budu dugotrajne. Sa inovativnom inverterskom PowerDrive tehnologijom, dobit ćete posebnu garanciju od 10 godina na motor uz prijavu na web stranici. Izuzetno pouzdan i snažan on radi bez četkica, otklanjajući mehaničku tenziju, trenje i habanje. Na taj način se postižu bolji rezultati pranja, energetska efikasnost, tihi rad, kao i duži životni vijek motora i aparata.

Foto: PR / Top 10 modela Gorenje mašina za pranje i kombiniranih mašina za pranje i sušenje veša na popustu do 20 posto

Pored toga, ova jedinstvena tehnologija pruža i niz drugih pogodnosti kao što su veća brzina obrtaja, niža potrošnja električne energije i veći kapacitet pranja, čak do deset kilograma.

Zaboravite omekšivač!

Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji SteamTech, koja obezbjeđuje dodatni tretman parom na kraju odabranog programa, značajno se umanjuju nabori, mirisi i bakterije. Vaša odjeća će biti temeljito oprana, manje zgužvana i mekša i to bez omekšivača.

Do 30 posto efikasnije uklanjanje fleka

Pojedini modeli imaju i IonTech karakteristiku koja koristi snagu prirodnog procesa jonizacije kako bi efikasnije uklonila nečistoće, bez visoke temperature ili korištenja dodatnih hemikalija. Prašak za veš se bolje rastvara u vodi, što omogućava ujednačeno pranje veša i 30 posto efikasnije uklanjanje fleka, čak i pri niskim temperaturama pranja. Također, ova funkcija sprječava stvaranje naslaga kamenca na grijaču, što dodatno produžava životni vijek mašine.

Foto: PR / Top 10 modela Gorenje mašina za pranje i kombiniranih mašina za pranje i sušenje veša na popustu do 20 posto

Više od 70 godina brend Gorenje se trudi da svojim korisnicima omogući što jednostavniji život, za to vrijeme postao je sinonim za najbolji odnos cijene i kvaliteta. Pravi primjer za to je i linija WaveActive mašina za pranje veša iz koje će se na jedinstvenom akcijskom sniženju naći popularni modeli, među kojima su: WD10514S; WD9514S; WNEI74SBS; WNEI74BS; WNEI94BS.

Kopirati
Drag cursor here to close