IQOS

Zakoračite u novu godinu bez duhanskog dima, ovaj put stvarno!

IQOS je za sve pušače koji žele da donesu bolju odluku pripremio specijalnu ponudu na sve varijante bezdimnih uređaja. Ponuda je aktuelna od 23. prosinca do 08. siječnja 2023.
Gospodarstvo / Promo | 30. 12. 2022. u 09:33 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraj prosinca po pravilu je vrijeme kada „slažemo“ dojmove o postignućima u godini za nama i pravimo planove za narednu. Zbog toga baš u ovom razdoblju ljudi masovno donose nove odluke i teže da usvoje bolje navike, a prestanak pušenja često je među prvih 5. Međutim, odustajanje od ove odluke, također, je gotovo uvijek u vrhu popisa najbrže napuštenih rezolucija.

Znajući ovo mnogi pušači su u startu previše zastrašeni da pokušaju ostaviti pušenje, jer očekuju da će to biti borba sa izvjesnim krajem. Neki od njih često su iskusili gorko razočarenje bezuspješnih pokušaja da ostave cigarete.

Idealno bi bilo da svi pušači samo presjeku i ostave cigarete jednom zauvijek. Ipak, trebamo priznati da snaga volje jednostavno ne funkcionira kod svakoga, te informirati takve pušače da postoji i manje štetno rješenje.

Znajući koliko je ovo velika i važna odluka, da lakše donesemo dobre odluke i u 2023. godinu zaista uđemo bez duhanskog dima pobrinuo se IQOS i za sve pušače koji žele da donesu bolju odluku pripremio je specijalnu ponudu na sve varijante bezdimnih uređaja. Ponuda je aktuelna od 23. prosinca do 08. siječnja 2023. godine na prodajnim mjestima diljem BiH, kao i preko IQOS prodajnih predstavnika i IQOS.com online shop-a.

Bezdimne alternative kompanije Philip Morris zagrijavaju, a ne sagorijevaju duhan, te samim tim ne stvaraju vatru, pepeo, ni dim koji je glavni krivac za bolesti koje se povezuju sa pušenjem. Njihovim korištenjem oslobađa se aerosol, koji ostavlja manje neugodnih mirisa na koži, kosi, rukama, namještaju ili vozilu u usporedbi s cigaretama.

* IQOS je bolji izbor u poređenju sa nastavkom pušenja cigareta, ali svakako nije bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva ovisnost.

Kopirati
Drag cursor here to close