Sajam zapošljavanja u Mostaru

Zainteresirani ste za posao u Hrvatskoj?

DEKRA organizira sajam zapošljavanja u Mostaru u Hotelu Mepas (dvorana Princess, 6. sprat), u utorak 14.03.2023. godine, u periodu od 17:00h do 20:00h.
Gospodarstvo / Promo | 09. 03. 2023. u 19:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

DEKRA organizira sajam zapošljavanja u Mostaru u Hotelu Mepas (dvorana Princess, 6. sprat), u utorak 14.03.2023. godine, u periodu od 17:00h do 20:00h.

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom „Eurospin Hrvatska“, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uvjetima koje kompanija nudi.

Ako Vas zanima sezonski posao u Hrvatskoj, ''Eurospin Hrvatska'' Vam nudi priliku da radite u pozitivnom i dinamičnom okruženju uz stimulativna primanja.

Eurospin je lanac diskontnih trgovina, italijanskih korijena, specijaliziran za prodaju prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Ono po ćemu se Eurospin razlikuje od ostalih trgovina, jeste činjenica da su jedini diskontni lanac u Europi koji prodaje isključivo svoje robne marke. Vođeni idejom kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama, Eurospin je kupovno iskustvo zamislio kao brzo i jednostavno uz vlastiti asortiman s više od 2.500 hiljade proizvoda.

Iz godine u godinu Eurospin Hrvatska niže brojne uspjehe i izvrsne rezultate poslovanja, a ključnu ulogu u tome imaju ponajprije zaposlenici kod koji je prepoznata želja i motivacija za daljnim rastom.

Zahvaljujući razvojnim centrima, zaposlenici ove kompanije mogu razvijati kompetencije i specifične vještine koje su potrebne za daljnje napredovanje u karijeri. Razvoj vještina i predani rad zaposlenika je stavka koju ova kompanija neprestano prati, te na taj način prepoznavajući individualne kvalitete pojedinca i dajući im mogućnost za napredak u željenom smjeru.

Svi koji žele učiti i profesionalno se razvijati u dinamičnoj atmosferi, uz edukacije i mentorstvo kolega, imaju priliku započeti svoj put upravo u jednoj od trgovina Eurospin Hrvatska i to na pozicijama prodavača, mesara, noćnog punjača polica i dr.

Svojim sezonskim zaposlenicima Eurospin, pored edukacija i ličnog razvoja, osigurava atraktivna primanja i radne uslove, mogućnost angažmana i nakon sezone, besplatan smještaj, dodatne sezonske bonuse, radnu uniformu. Pored navedenog zaposlenicima iz Bosne i Hercegovine se refundira trošak prijevoza i pokrivaju se svi troškovi vezani za početak rada (radna dozvola, sanitarni/liječnički pregled).

Foto: PR / Zainteresirani ste za posao u Hrvatskoj?

DEKRA poziva sve zainteresirane da dođu na prezentaciju kompanije „Eurospin“ u Mostaru, utorak 14.03.2023. godine u periodu od 17:00h do 20:00h. Sajam će se održati u prostorijama Hotela Mepas (dvorana Princess, 6. sprat).

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uvjetima i načinom rada u navedenoj kompaniji, dok će svi zainteresirani kandidati imati priliku da na samom događaju obave i razgovor za posao.

Kopirati
Drag cursor here to close