Rexona Active Day

Vrhunski Active Day u Mostaru

Rexona, brend kompanije Unilever, do sada je organizirala treninge na otvorenom u Sarajevu, Tuzli i Banja Luci okupivši veliki broj rekreativaca i profesionalaca na jednom mjestu.
Gospodarstvo / Promo | 22. 09. 2018. u 18:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 22. rujna, održan je četvrti Rexona Active Day u Mostaru. Građani najljepšeg grada na Neretvi imali su priliku zabaviti se i vježbati sa vrhunskim trenerima fitnessa, posavjetovati se sa stručnjacima i na poklon dobiti novi Rexona dezedorans i druga iznenađenja.

"Iako sve više ljudi prihvaća zdrav način života i uvodi svakodnevne treninge, još uvijek je ostalo mnogo onih čiju svijest moramo probuditi. Zbog toga se odazivam na ovakve događaje jer želim pomoći onima koji nisu sigurni da li da vježbaju i kako. Uz sve to, iskoristili smo ovu priliku za zabavu i druženje sa našim sugrađanima", poručio je Adi Palić, doktor znanosti iz područja sporta i jedan od trenera.

Pored Palića, Mostarci su uživali i u vježbanju sa Arminom Duzićem, licenciranim Less Mills i Lets bands instruktorom, Emirom Veispahićem fitness instruktorom i Jozefinom Perić, licenciranom Zumba Fitness instruktoricom.

"Bila je ovo idealna prilika za sve one koji imaju bolove u vratnoj kičmi od prekomjernog sjedenja na poslu, koji su konstantno pod stresom ili za one koji su se željeli informirati o zdravom načinu prehrane i adekvatnom treningu da sve to dobiju na jednom mjestu", kazao je Armin Duzić, profesor sporta i kineziologije, dodajući da se nada da će u budućnosti u Mostaru biti organizirano više ovakvih događaja.

Rexona, brend kompanije Unilever, do sada je organizirala treninge na otvorenom u Sarajevu, Tuzli i Banja Luci okupivši veliki broj rekreativaca i profesionalaca na jednom mjestu. Active day održan u Mostaru ujedno je i posljednji planirani trening na otvorenom ove godine.

 "Kompanija Unilever u Bosni i Hercegovini se kroz razne događaje uključuje u razvoj zajednica i promociju pozitivnih društvenih vrijednosti. Ovog puta odlučili smo pokloniti svim ljubiteljima zdravog života događaj za pamćenje. Ujedno, ovo je lijepa prilika da promoviramo novi proizvod, Rexonu koja pruža zaštitu pri svakom pokretu", kazao je Senad Šabanović, Personal Care Shopper & Customer Marketing Specialist kompanije Unilever.

Za sve druge informacije posjetite službenu stranicu Rexona BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close