Do daljnjeg!

Velika akcija na radiološku dijagnostiku u Poliklinici Vitalis

U Poliklinici Vitalis, sa radom je počela najsuvremenija radiološka oprema, proizvođača Philips
Gospodarstvo / Promo | 25. 03. 2019. u 09:21 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Promo / Velika akcija za radiološku dijagonostiku u Vitalisu

Poliklinika Vitalis nudi najpovoljniju radiološku dijagnostiku u regiji, sa popustom od 25 % radiološka snimanja nikad nisu bila dostupnija, što nudi brže uspostavljanje dijagnoze, a samim time i veće šanse za izlječenje. Dakle sva radiološka snimanja (magnetna rezonanca, MSCT, digitalna mamografija i rendgen) imaju popust od 25% do daljnjega.

U Poliklinici Vitalis, sa radom je počela najsuvremenija radiološka oprema, proizvođača Philips. Uređaji posljednje generacije smanjuju vrijeme snimanja, a njihova jačina omogućava davanje preciznijih snimaka, uz minimalne doze zračenja.

Nudimo snimanje magnetnom rezonancom, snaga polja 3 Tesla, Philips.

Jačina magnetskog polja važna je jer daje preciznu sliku, a i snimanje kraće traje. Sa novim uređajem radimo standardne procedure (lokomotorni sustav, glava, abdomen), a uveli smo i neke nove usluge, poput MR spektroskopiju, traktografiju, mijelografiju, urografiju... a u planu je MR srca.

Jedna od novih usluga je MR dojke, koji je neizostavan u postavljanju dijagnoza karcinoma dojke. Podatci koje je nedavno objavilo Američko radiološko društvo pokazuju da je 3T MR 100 % senzitivan u otkrivanju karcinoma dojke. Na 3TESA se bolje vide ivice, promjene i izgled kanalića u dojci, a to je veoma važno za postavljanje dijagnoze, kao i za razlikovanje malignih i benignih promjena.

Obzirom da je magnetna rezonanca uređaj koji ne zrači, snimanje je bezbolno, sve ove pretrage možete preventivno uraditi.

U Poliklinici Vitalis možete obaviti pretrage na CT-128 slojnom uređaju, gdje snimanje traje kraće, a doze zračenja su manje, a ovaj uređaj je idealan za kardiovaskularna snimanja – angiografije.

Digitalna mamografija - Philips MicroDosemamography nudi slike visoke kvalitete i omogućava prikaz i najsitnijih detalja, uz minimalne doze zračenja.

Digitalni RTG aparat nudi standardna snimanja sa malom dozom zračenja.

Poliklinika Vitalis, Vukovarska bb, Mostar
036/310-210
063/222-739
www.poliklinikavitalis.com

Kopirati
Drag cursor here to close