Novotel

Vaša najbolja opcija za mobilnu komunikaciju po akcijskim cijenama!

Smanjujemo troškove i povećavamo benefite!
Gospodarstvo / Promo | 20. 09. 2023. u 10:55 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što sami znate, svijet mobilnih komunikacija se stalno mijenja, ali mi u novotelu ostajemo dosljedni u našoj predanosti pružanju najbolje moguće vrijednosti za korisnike s ponosom vam predstavljamo naše najnovije akcijske cijene koje će Vas ostaviti bez daha!

Najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu!

Zašto plaćati više za mobilnu komunikaciju kada možete imati najbolji omjer cijene i kvalitete? U novotelu vjerujemo da svatko zaslužuje pristup pouzdanim i brzim mobilnim uslugama po pristupačnoj cijeni. S našom akcijskom cijenom, sada to postaje stvarnost za sve naše korisnike.

  / Novotel

Jedna od ključnih prednosti mreža PLUS i mreža PREMIUM tarifa je značajna ušteda koju pružaju, nudeći savršen omjer između povoljnih cijena i visokokvalitetnih usluga.

Svi naši korisnici mogu uživati u neograničenim minutama u mreži, velikom broju minuta prema drugim mrežama i mobilnih podataka koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za mobilnom komunikacijom.

Pridužite se novotelu već danas!

Nema razloga da plaćate više za mobilnu komunikaciju. Pridružite se novotelu već danas i iskoristite naše akcijske ponude koje vam omogućuju vrhunsku uslugu po najpovoljnijoj cijeni.

Za više informacija o našoj akcijskoj ponudi i kako prenijeti broj u novotel mrežu, posjetite našu web stranicu www.novotel.ba ili kontaktirajte broj: 067 10 10 101.

Ne dopustite da vas se zavara visokim cijenama, zadržite svoj broj prelaskom u novotel mrežu i iskusite budućnost mobilne komunikacije već danas!

Slobodno pričaj!

Kopirati
Drag cursor here to close