Tarifa MREŽA PLUS

Novotel ima najniže cijene na tržištu!

Gospodarstvo / Promo | 05. 07. 2023. u 15:37 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mobilnom svijetu se brzo mijenjaju stvari, ali jedna stvar je sigurna – želimo Vam pružiti najbolje korisničko iskustvo po najpovoljnijoj cijeni. Zbog toga danas želimo razgovarati o najvažnijem pitanju u industriji mobilnih telekomunikacija – cijenama.

Svjedoci smo rasta cijena i izazova koji se tim poskupljenjima stavljaju pred nas. Nekretnine, hrana, energija – gotovo sve oko nas postaje skuplje. Kao odgovorna kompanija, želimo Vas obavijestiti o tome kako se suočavamo s tim izazovima i prilagođavamo našu ponudu na način koji je najprihvatljiviji za naše korisnike.

Također, svjesni smo da je mobilna komunikacija postala neizostavan dio naših svakodnevnih života. Bilo da se radi o razgovoru s obitelji i prijateljima, slanju važnih poslovnih mailova ili jednostavno svakodnevnom pretraživanju interneta, želimo Vam osigurati savršen odnos cijene i kvalitete. Upravo zato razvili smo tarifu MREŽA PLUS koja će Vas oduševiti.

Tarifa MREŽA PLUS donosi nevjerojatnu vrijednost s benefitima koji će obogatiti Vašu mobilnu komunikaciju.

  / Foto:PR Novotel MREŽA PLUS

Uz nevjerojatne vrijednosti tarifa s benefitima koji se nude, novotel je svojim korisnicima omogućio i uslugu e-račun, te plaćanje računa preko aplikacije Moj novotel bez dodatnih troškova za korisnike.

  / Foto:PR Novotel MREŽA PLUS

Novotel se ponosi time što može ponuditi nevjerojatne prednosti za svoje korisnike. Kako bismo bili transparentni, želimo naglasiti da imamo najniže cijene na tržištu, uz najveće benefite. To nije samo marketinška floskula – to je stvarnost koju možete provjeriti sami. Posjetite nas na web stranici: www.novotel.ba ili kontaktirajte na broj 067 10 10 101, te provjerite našu cjelokupnu ponudu.

S našom ponudom Vaša mobilna komunikacija nikad nije bila povoljnija. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uštedite novac dok istovremeno uživate u vrijednim benefitima.

Vaš novotel!

Kopirati
Drag cursor here to close