Fenomenalno je za svakoga

Uz telefone iz nove Galaxy A serije imat ćete nezaboravno ljeto

Gospodarstvo / Promo | 21. 06. 2023. u 10:30 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svako ljeto može biti nezaboravno ukoliko se potrudite da tako bude, a u tome veliku ulogu mogu odigrati pametni telefoni kojima ćete zabilježiti sve divne trenutke. Ljeto je period kada su svi aktivni i najviše vremena provode vani i na putovanjima, pa je to i najbolje vrijeme za kreiranje nezaboravnih uspomena sa obitelji, prijateljima i dragim osobama.

Ukoliko ste već nabavili neki od telefona iz nove Galaxy A serije – Galaxy A34 5G ili Galaxy A54 5G, onda ste sigurno spremni za nezaboravno ljeto, a ukoliko još uvijek niste, nije ni sada kasno.

Kamera kao najbolji saveznik

Sa ovom serijom telefona Samsung je još jednom postavio visoke standarde u mobilnoj tehnologiji, donoseći vam izuzetno moćne uređaje koji će ispuniti sve vaše potrebe tokom ljetnih avantura koje su pred vama.

Galaxy A34 i Galaxy A54 su pravi dragulji i dzajna i funkcionalnosti. Već na prvi pogled Samsung telefoni iz nove Galaxy A serije izgledaju impresivno, što će sigurno biti primijećeno gdje god ga odložite. Od sjajnog velikog ekrana do vrhunske učinkovitosti, ovi telefoni donose sve što želite i što vam je potrebno od novog pametnog telefona bez obzira na vaš životni stil. Oba uređaja se odlikuju impresivnim Super AMOLED zaslonima od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča na modelu Galaxy A34 5G. Oba ekrana su unaprijeđena za savršenu vidljivost u vanjskim uslovima tako da možete bezbrižno skrolati po društvenim mrežama, čak i pri jakoj sunčevoj svjetlosti. Uz unaprijeđenu Vision Booster tehnologiju i brzinu osvježavanja od 120 Hz, ovi zasloni su vjerni pratioci korisnika pri svakoj promjeni uslova osvjetljenja čak i pri jakom ljetnom suncu. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G također omogućavaju čak četiri generacije OS ažuriranja i pet godina ažuriranja sigurnosnih karakteristika, što omogućava korisnicima da pristupe najnovijim softverima i sigurnosnim opcijama za maksimalno trajanje korištenja pametnog telefona.

Toplo vrijeme donosi nam više druženja, što znači i više mogućnosti za stvaranje nezaboravnih trenutaka koje dijelimo sa drugima. Kamera je u tim situacijama vaš najbolji saveznik jer svi žele da imaju uspomene u vidu fotografije ili videa za sjećanje na lijepe trenutke. Galaxy A54 dolazi sa prednjom kamerom od 32MP koja omogućava korisnicima snimanje visokokvalitetnih sadržaja, čak i u uslovima visokog osvjetljenja. Snimanje videosadržaja nekada može biti izazovno, ali telefoni iz nove Galaxy A serije dolaze sa unaprijeđenom optičkom stabilizacijom slike i digitalnom video stabilizacijom slike. Night mode način rada pomaže korisnicima snimanje oštih videozapisa čak i pri brzom hodanju ili sa nemirnim rukama. Ovaj način rada pomaže i da snimite više detalja ukoliko je osvjetljenje slabo, dok unaprijeđeni alati za uređivanje i Photo Remaster aplikacija omogućavaju jednostavno uklanjanje neželjenih sjenki i odsjaja. Uz ove opcije sigurno nećete propustiti niti jedan trenutak jer će Galaxy A34 ili Galaxy A54 sve snimiti sa izvanrednom preciznošću.

Moćne performanse

Međutim, ljeto nije samo vrijeme za slikanje. Uz telefone iz nove Galaxy A serije dobit ćete i moćne performanse koje će podržati sve vaše aktivnosti. Sa snažnim procesorom i velikom količinom RAM memorije, ovi telefoni pružaju glatko i brzo iskustvo bez ikakvih zastoja. Bez obzira na to da li igrate igrice, gledate videozapise ili obavljate više stvari odjednom, vaš telefon će se nositi sa bilo kojim izazovom koji mu postavite.

Dodatno, Galaxy A34 i Galaxy A54 telefoni dolaze sa dugotrajnom baterijom koja vam omogućava da uživate u svim ljetnim aktivnostima bez brige o tome da će se baterija na vašem telefonu isprazniti i da će vas „izdati“ u ključnom trenutku. Sve to čini ove telefone idealnim pratiteljima i prijateljima za dugo i nezaboravno ljeto.

Za idelano ljeto korisnici ovih telefona dobijaju i promociju 2-mjesečnog besplatnog probnog perioda usluge YouTube Premium, a o ovoj promociji više informacija možete pronaći na linku.

Također, ukoliko sinhronizujete svoju galeriju uz OneDrive moći ćete uživati u 6 mjeseci Microsoft 365 Basic OneDrive memorije u oblaku od 100 GB uz Galaxy A seriju.

Uz sve ovo jedno je sigurno, a to je da će vam ovi telefoni pružiti sve što vam treba ovog ljeta, a i nakon njega. Stoga, zgrabite svoj Galaxy A34 ili Galaxy A54 i svaki lijepi trenutak koji proživite će biti zabilježen zauvijek.

Kopirati
Drag cursor here to close