Uz pogodnosti

Samsung Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G telefone sada možete kupiti i u BiH

Preporučena maloprodajna cijena kreće se od 749 KM za Galaxy A34 5G, te po preporučenoj cijeni od 949 KM za Galaxy A54 5G.
Sci-Tech / Tehnologija | 03. 04. 2023. u 20:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su sredinom ožujka službeno predstavljeni, Samsung Galaxy A54 5G i A34 5G pametni telefoni od sada su dostupni i u Bosni i Hercegovini.

Riječ je o novim modelima iz popularne Galaxy A serije koji donose osvježeni dizajn, svjetliji ekran, unaprijeđene kamere i dugotrajniju bateriju, osiguravajući novi nivo korisničkog iskustva.

Preporučena maloprodajna cijena kreće se od 749 KM za Galaxy A34 5G, te po preporučenoj cijeni od 949 KM za Galaxy A54 5G.

Fantastična kamera u atraktivnom dizajnu

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G pametni telefoni donose nevjerojatno moćan sustav kamera koji se koristi vodećom Samsung Nightography tehnologijom i AI mogućnostima kamere što korisnicima omogućava stvaranje visokokvalitetnih, detaljnih fotografija.

Dodatno, unaprijeđena optička stabilizacija slike (OIS) i digitalna videostabilizacija slike (VDIS) osigurat će snimanje čistih videozapisa bez podrhtavanja i zamućivanja sadržaja, dok je Night Mode način rada odlična karakteristika za uhvatiti detalje u tamnim svjetlosnim uvjetima.

Isto tako, Galaxy A54 5G ima prednju kameru od 32MP - idealnu za selfieje ili videopozive, a poboljšani su i alati za uređivanje fotografija zahvaljujući kojima korisnici, po prvi put ikad na Galaxy A seriji, mogu s lakoćom ukloniti neželjene sjene i odsjaje.

Osim naprednih mogućnosti kamera, donose i osvježeni izgled koji obuhvaća vrhunsku završnu obradu, minimalistički dizajn kamere i elegantni okvir što odlično zaokružuje vizualni identitet ovih pametnih telefona.

Također, novu Galaxy A seriju karakteriziraju dvije energične boje – svijetlozelena i svijetloljubičasta, dok je Galaxy A54 5G još dostupan u crnoj i bijeloj boji, a Galaxy A34 5G u crnoj te srebrenoj boji.

Izdržljivost, moćne performanse i sigurnost na prvom mjestu

Nova Galaxy A serija pametnih telefona donosi velike, ali i svjetlije ekrane. Oba uređaja sadrže Super AMOLED ekrane čija veličina iznosi 6.4-inča na Galaxy A54 5G i 6.6-inča na Galaxy A34 5G pametnom telefonu.

Poboljšana je i Vision Booster tehnologija koja omogućava odličnu vidljivost na ekranu, čak i pod jakim sunčevim svjetlom, dok brzina osvježavanja od 120Hz osigurava korisnicima moćne performanse te brzo i glatko iskustvo korištenja.

Također, Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G pametni telefoni omogućavaju korisnicima da bezbrižno uživaju u omiljenim sadržajima zahvaljujući dugotrajnim baterijama od 5000mAh.

Novi uređaji iz Galaxy A serije dolaze i s naprednim sigurnosnim karakteristikama – Samsung Knox platformom koja pruža visoki nivo mobilne sigurnosti i čuva sve osjetljive podatke korisnika.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G nude korisnicima jednostavan pregled aplikacija i njihovih aktivnosti kroz Nadzornu ploču za sigurnost i privatnost, dok Private Share karakteristika donosi sigurno dijeljenje ličnih i povjerljivih informacija sa željenim primateljima uz vremenski limit i onemogućeno snimanje ekrana.

Osim toga, uz oba uređaja korisnici imaju pristup najnovijem softveru i sigurnosnim opcijama zahvaljujući kontinuiranim OS ažuriranjima do četiri generacije i pet godina sigurnosnih ažuriranja.

Promocije

Ukoliko aktivirate Samsung Galaxy A34 5G i Galaxy A54 5G u razdoblju do 2. ožujka 2024. godine dobijate dva mjeseca besplatnu YouTube Premium uslugu na svom uređaju i omiljene videozapise moći ćete gledati bez oglasa i bez Wi-Fi mreže.

Također, uz 6 mjeseci besplatne Microsoft 365 Basic usluge dobijate prostor za pohranu u oblaku, sigurnu e-poštu bez oglasa i pristup Microsoft podršci.

Kopirati
Drag cursor here to close