Kompleks luksuznih stanova

Urbani vrtovi: Luksuzni kompleks stanova uskoro u Mostaru

Urbani vrtovi su naziv projekta čija gradnja počinje u Mostaru, a iza kojeg se krije posebno osmišljen kompleks stanova.
Gospodarstvo / Promo | 21. 07. 2023. u 11:50 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radi se o kompleksu od 146 luksuznih stanova u 4 odvojena objekta, odnosno zgrade.

Jedinstvena je to kombinacija komfora i praktičnosti koja budućim kupcima omogućava mirno i sigurno stanovanje uz obilje sadržaja koji su domišljato kreirani kako bi zadovoljili sve vaše zahtjeve.

Posebnost ovog kompleksa je i to što je zatvorenog tipa, što garantira maksimalnu privatnost, a budući stanari na raspolaganju imaju i privatni vrt s bazenom, dječjom igraonicom i travnjacima.

Foto:PR / Urbani vrtovi su kompleks stvoren po mjeri čovjeka

Kupcima su na raspolaganju jednosobni, dvosobni, trosobni stanovi, te čak 12 luksuznih penthousa s jacuzzijima i privatnim wellness sobama.

Stoga, ovaj moderni kompleks ispunjava sve potrebe povezujući različite stilove života u nevjerojatno ugodan životni prostor.

Foto:PR / Kupcima je na raspolaganju 146 stambenih jedinica i 160 garažnih mjesta

Uz navedeno, dostupno je 160 garažnih parking mjesta, kao i dodatna vanjska parking mjesta. Unikatnost ovog inovativnog prostora leži u tome što je svaki detalj pažljivo osmišljen kako bi olakšao i uljepšao te pružio najvišu kvalitetu stanovanja.

Budući da je sam kompleks zamišljen kao projekt u čijem središtu je čovjek, odnosno njegovo slobodno vrijeme i uživanje u životu, osigurano je i održavanje javnih površina, recepcija, kao i video nadzor kompleksa.

Foto:PR / Urbani vrtovi su jedinstven projekt u čijem je središtu čovjek

Još jedna prednost ovog kompleksa koja doprinosi praktičnosti i vrijednosti je ta što će u sklopu objekta biti dostupni i poslovni prostori koji će zasigurno olakšati svakodnevnicu budućim stanarima.

Kako ističu iz GSB projekta kod same gradnje je posebna pozornost posvećena materijalima i samoj kvaliteti izvedbe gradnje, što ujedno jamči da je ulaganje u ovaj dom dugoročna investicija u sigurnost i udobnost.

Foto:PR / Kombinacija komfora i praktičnosti

Prodaja stanova počinje uskoro, a točan datum će biti objavljen na web stranici www.gsbprojekt.com.

Za kupce koji izvrše kupovinu stana do 1.12.2023. će biti pripremljena večera u hotelu Mepas, a najsretniji od kupaca će osvojiti i posebnu nagradu – električni Mercedes benz EQA, parking mjesto i punjač.

Foto: PR / Najsretniji od kupaca će imati priliku osvojiti električni Mercedes benz EQA, parking mjesto i punjač

Zaboravite sve što ste znali o dosadašnjem načinu stanovanja jer će vam Urbani Vrtovi pružiti ultimativnu kombinaciju luksuza, praktičnosti i maksimalne udobnosti.

Foto:PR / Prodaja stanova uskoro počinje

Za više informacija o početku prodaju stanova pratite web stranicu www.gsbprojekt.com , te službenu Facebook i Instagram stranicu kompleksa Urbani vrtovi.

Kopirati
Drag cursor here to close