Ekskluzivan doživljaj života

Urbani vrtovi: Izvučeni dobitnici nagrada

Gospodarstvo / Promo | 27. 01. 2024. u 15:35 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak 26. siječnja u hotelu Mepas u Mostaru je održana svečana večera za sve kupce stanova u luksuznom kompleksu Urbani vrtovi.

Ovaj stambeni dragulj, osmišljen kao projekt po mjeri čovjeka, nudi stanarima ekskluzivan doživljaj života, s zajedničkim vanjskim bazenom i prostranim zelenim površinama.

Kako bi proslavili uspješan početak nove suradnje, investitor je za stanare i poslovne partnere organizirali svečanu večeru, te izvlačenje dobitnika nagradne igre za kupce u kojoj je glavna nagrada bila novi Mercedes Benz EQA 300, zajedno s parking mjestom i punjačem.

Foto: PR / Svečana večera za sve kupce stanova u luksuznom kompleksu Urbani vrtovi

Uz glavnu nagradu, stanari su imali priliku osvojiti još dvije odlične nagrade:

● Opremanje cijelog stana namještajem
● Ljetovanje s uključenim polupansionom za četiri osobe u trajanju od sedam dana

Izvlačenje ekskluzivnih nagrada je vodio je jedan od najtraženijih pjevača regije Sergej Ćetković, koji je uz Antoniette Čerkez bio zadužen za odličan glazbeni program. Intimnu glazbenu atmosferu upotpunili su i zvuci nenadmašnog saksofona umjetnika koji se krije pod imenom Sax It Up.

Foto: PR / Svečana večera za sve kupce stanova u luksuznom kompleksu Urbani vrtovi

Stanari su, osim spomenutog, uživali u vrhunskom jelovniku restorana Prestige u Mostaru, obogaćenom ekskluzivnim gastronomskim delicijama.

Foto: PR / Svečana večera za sve kupce stanova u luksuznom kompleksu Urbani vrtovi

Urbani vrtovi se nalaze na adresi Blajburških žrtava bb, Mostar, a svim zainteresiranima je na raspolaganju još nekoliko slobodnih stanova, koji se odlikuju jedinstvenom kombinacijom komfora i praktičnosti.

Više o samom projektu saznajte na web stranici gsbprojekt.com , te službenoj Facebook i Instagram stranici Urbani vrtovi.

Kopirati
Drag cursor here to close