Četvrtak, 7.7.2022.

Mostar: Second hand & outlet Tip Top shop otvara svoja vrata

Second hand & outlet Tip Top shop otvorenje – pristupačne cijene za potpuno novu garderobu.
Gospodarstvo / Promo | 06. 07. 2022. u 07:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak 07. srpnja otvara se maloprodaja second hand & outlet Tip Top shop na lokaciji Splitska 3 Mostar. Nova i korištena odjeća vrhunske kvalitete iz uvoza (EU), gdje možete pronaći odjeću za žene, muškarce, djecu.

Second hand & outlet shop sve je češća destinacija, ne samo za one koji žele kupiti jeftiniju odjeću nego i za one koji prate drugačije trendove. Ako je markirana odjeća vrhunskih brendova po vrlo niskim cijena vaš izbor razmislite o posjeti second hand & Outlet Tip Top shopa, koji uvijek nastoji donijeti visokokvalitetne komade odjeće, izrađene od kvalitetnih i atraktivnih materijala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by TIP TOP shop (@tiptop.secondhandshop)

Tip Top shop svaki put pruža nešto novo, nešto drugačije od vašeg posljednjeg posjeta jer raznolikost je zapanjujuća i nikad se više ne ponavlja. Ovo su neki od najčešćih razloga zašto bi trebali posjetiti Tip Top shop gdje ćete pronaći sve modne kombinacije koje ste zamislili po pristupačnim cijenama. Uz djelić cijene možete imati potpuno novu garderobu, a to je naravno ono što istinski zaljubljenici u modu pokušavaju postići.

Ne propustite specijalnu ponudu odjeće na Dan otvorenja.

Za sve informacije kontaktirajte :
Tip Top shop – Splitska 3 - Mostar
063 565 195
Facebook
Instagram

Kopirati
Drag cursor here to close