STIHL BOSNA I HERCEGOVINA

Otkrijte sve prednosti robotskih kosilica koje kose umjesto vas!

STIHL robotska kosilica kosi i njeguje travnjak u jednom koraku, i sve to radi samostalno.
Gospodarstvo / Promo | 24. 04. 2023. u 08:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedno je sigurno - sve se može platiti s odgodom ili na rate - osim vremena! Uređaji koji štede vrijeme i trud iz tog su razloga posebno cijenjeni.

Središte svake okućnice jeste travnjak. Istovremeno, to je područje koje zahtijeva najviše pažnje, a time i vaše vrijeme.

STIHL iMOW® robotske kosilice posebno su dizajnirane kako bi svojim redovitim i pouzdanim radnim učinkom vam omogućile da svoje slobodno vrijeme u potpunosti iskoristite. Ovi inteligentni pomagači sposobni su zapamtiti veličinu i oblik travnjaka koji im je povjeren, samostalno izrađuju plan košnje, pouzdano zaobilaze prepreke i lako prevladavaju nagibe od 35 % do 45%. Zahvaljujući akumulatorskom pogonu travnjak se održava na ekološki prihvatljiv način, a zbog tihog rada robotske kosilice i vaši susjedi će ju voljeti. Sva igra, zabava, opuštanje i odmor na zelenom travnjaku odvijat će se neometano od radova povjerenih ovoj inteligentnoj kosilici.

Firma Unikomerc d.o.o. je STIHL ekskluzivni distributer i uvoznik za Bosnu i Hercegovinu. Naša stručna ekipa u suradnji sa STIHL ovlaštenim trgovcem obaviti će sve poslove nužne za neometan i samostalan rad robotske kosilice na travnjaku. Dovoljno je ograničiti površinu travnjaka koju kosi robotska kosilica, instalirati kosilicu i postaviti dinamički plan košnje i ove tihe i učinkovite robotske kosilice preuzet će brigu o košnji i njezi vašeg travnjaka.

PR  / STIHL robotske kosilice

Također, ukoliko je vaša okućnica zauzeta ležaljkom u kojoj se odmarate poslije napornog radnog dana, dječjom igrom nakon škole ili jednostavno pada kiša, sve su to situacije koje ova STIHL iMOW® robotska kosilica uzima u obzir. Tada će vaša robotska kosilica zaobići prepreke s kojima se susretne pri košnji ili ostati u svojoj stanici za punjenje i pričekati dok kiša ne prestane. Kosilica će u svom planu košnje napraviti korekcije i pobrinuti se da u vrijeme kad je travnjak slobodan, pokosi sve što je propustila.

Ove su kosilice zanimljive i zbog sljedećeg: sitni djelići vlati pokošene trave ostaju na tlu travnjaka, štiteći time tlo od isušivanja, a zelene vlati trave od pogubnog utjecaja sunčevog svjetla. Na taj način tlu se vraćaju i važne hranjive tvari.

PR  / STIHL robotske kosilice

Rekli smo vam već: STIHL robotska kosilica kosi i njeguje travnjak u jednom koraku, i sve to radi samostalno.

A pomoću iMOW® aplikacije, košnja travnjaka postaje samo vježba prstiju! Aplikacija iMOW® pretvara robotsku kosilicu u neovisni Smart Home System. iMOW® modelu robotske kosilice s oznakom C možete pristupiti bilo gdje i bilo kada koristeći tablet ili pametni telefon. Zahvaljujući intuitivno dizajniranom sučelju, možete pregledati sve važne funkcije i podatke o performansama robotske kosilice u stvarnom vremenu i izvršiti pojedinačna podešavanja.

Sve u svemu, STIHL iMOW® robotske kosilice idealno su rješenje za one koji cijene svoje slobodno vrijeme i žele ga rezervirati za trenutke opuštanja i zabave. Sve modele robotskih kosilica pogledajte na STIHL BiH webshop-u.

Kopirati
Drag cursor here to close