(EKS 2,21%)

Stambeni krediti uz kamatnu stopu od 1,99%

Bogat izbor stambenih i gotovinskih kredita sada je još primamljiviji uz posebne akcijske kamatne stope.
Gospodarstvo / Promo | 21. 05. 2021. u 12:44 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UniCredit Bank je kreirala posebnu akcijsku ponudu stambenih kredita s namjenom kupovine nekretnine uz promjenjivu kamatnu stopu 1,99% (EKS 2,21% ) za rok otplate do 10 godina, uz mogućnost odabira fiksne kamatne stope za kredite s rokom otplate do 15 godina. Osim navedenog, UniCredit Bank tokom akcije kredita nudi i posebne pogodnosti gotovinskih kredita s rokom otplate do 10 godina, uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu ovisno o želji klijenta.

Bogat izbor stambenih i gotovinskih kredita sada je još primamljiviji uz posebne akcijske kamatne stope. Stoga, požurite i odaberite kredit koji vam najviše odgovara, BEZ NAKNADE za obradu kredita, jer ponude vrijede do 30.06.2021. godine.

Sunčani dani podstiču na buđenje prirode, ali i malih i velikih želja. Kako biste što jednostavnije ostvarili svoje želje, UniCredit Bank je pripremila posebne akcijske uvjete za svoje najtraženije kreditne proizvode, uz dodatnu pogodnost koja se odnosi na odobravanje stambenog i gotovinskog kredita bez naknade za obradu. A kako bi se želje mogle ispuniti jednostavno i brzo, apliciranje za gotovinske kredite omogućeno je i putem web stranice UniCredit Bank, čime se skraćuje proces odobravanja kredita.

Pored web stranice banke, više detalja o akcijskim uvjetima moguće je dobiti i u poslovnicama UniCredit Bank, putem letaka, besplatnog info telefona 080 081 051, kao i putem info adrese: [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close