Osvojite automobil

Robot organizira nagradnu igru ''Robi i prijatelji daruju da naši kupci caruju''

Robot organizira nagradnu igru „Robi i prijatelji daruju da naši kupci caruju” za sve svoje vjerne kupce, glavna nagrada je automobil Suzuki Ignis a tu su i mnoge druge nagrade,
Gospodarstvo / Promo | 01. 09. 2023. u 07:05 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svim prodajnim objektima bosanskohercegovačkog lanca tržnih centara Robot, od danas počinje nagradna igra „Robi i prijatelji daruju da naši kupci caruju”, a glavna nagrada je automobil Suzuki Ignis. Bogati nagradni fond, osim glavne nagrade, obuhvata električni romobil i pet poklon bonova od 200KM.

Nagradna igra trajati će dva mjeseca, od 1.09 do 31.10, a izvlačenje sretnih dobitnika biti će održano 6.11.2023 u upravnoj zgradi Robota u Rajlovcu u 12h.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi kupci koji do 31. 10 u Robot prodajnim objektima kupe najmanje jedan proizvod partnera projekta pri čemu vrijednost računa iznosi 10 KM, a brendovi proizvoda partnera projekta su: Nescafe, Thomy, Maggy, Začin C, Pepsi, Clipsy, Chipsy, Pardon, Gud, Doritos, Pepsi Max, Mirinda, 7UP, Frank kafa i čajevi, Čipi Čips, Tanasić, Max Clean, Hellena, Perex, Saponia, Koestlin, Bambi, Jacobs, Neoplanta, Nutrino Lab, Mondelez, Chipita.

Broj sa računa i lični podaci se šalju putem aplikacije na stranici www.robot.ba.

„Robot uspješno posluje više od 27 godina širom Bosne i Hercegovine, trenutno imamo 48 najmodernije opremljenih poslovnica sa bogatim asortimanom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda i bijele tehnike, a kupci su nas prepoznali kao lidera u trgovinskom sektoru. Stoga, želimo da nagradimo lojalnost naših vjernih kupaca bogatim nagradama i poklon bonovima i svaku kupovinu u našim poslovnicama učinimo avanturom. Čekamo Vas sa velikim sniženjima u svim našim objektima, dođite da kupujete po najpovoljnijim cijenama i da se osvojite vrijedne nagrade.”

„Vaš u leđa vjetar, Robot tržni centar”

Kopirati
Drag cursor here to close