Biciklist d.o.o.

Prilika za poduzetnike: vlasnik brenda Rog za BiH traži strateškog partnera

Posuška tvrtka Biciklist d.o.o., vlasnik brenda Rog za područje BiH u potražnji je za strateškim partnerom koji bi im se pridružio u ovom poslu.
Gospodarstvo / Promo | 14. 12. 2023. u 10:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zima pokazuje svoje najoštrije zube, ali i to će ubrzo završiti, a hoćemo li biti spremni za proljeće, izlazak u prirodu i bavljenje sportom?. Jedna od najboljih rekreativnih sportova za to je bicikliranje.

Već su, uz potporu Europske unije, izgrađene brojne turističke i avanturističke biciklističke rute kroz prirodu u Bosni i Hercegovini, a kao i u cijeloj Europi očekuje se i označavanje biciklističkih staza u urbanim sredinama, kako bi se što manje zagađivao okoliš, a više vremena provodilo na čistom zraku.

Cikloturizam je sve popularniji u cijeloj Europi pa tako i u Bosni i Hercegovini, a neminovno je kako će popularnost ovog sporta, kako kod budućih profesionalaca, tako i kod rekreativaca sve više rasti i na ovim našim prostorima.

Za sve ovo pripremaju se i u posuškoj tvrtki Biciklist d.o.o., koja je u vlasništvu obitelji Srebrović i već godinama je prepoznata kao lider za bicikla i biciklističku opremu na području Hercegovine. Od sljedeće godine svoju ponudu će i povećati. Ova tvrtka je vlasnik brenda Rog za područje BiH te su u potražnji za strateškim partnerom koji bi im se pridružio u ovom poslu.

Stoga pozivaju zainteresirane tvrtke ili pojedince koji im se žele pridružiti u ovom poslu da se jave na e-mail adresu [email protected] ili broj mobitela 063959696 (Josip Srebrović)

Kopirati
Drag cursor here to close