Vrhunski event

Poziv za sve frizere: Prijavite se na Master Class By Mario Jozić

Ne opstaju samo najjači u vrsti ili inteligentni, već oni koju se prilagođavaju promjenama!
Gospodarstvo / Promo | 16. 01. 2023. u 08:45 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Jozić priznati frizer iz Čapljine, sa ponosom možemo reći i poznat širom regije, poziva sve frizere, kolege i kolegice iz ove branše posla da sudjeluju na Master Classu By Mario Jozić koji će se održati u nedjelju 19.2.2023. godine u Kino sali "Mogorjelo" u Čapljini.

Najsuvremenija rasvjeta i ozvučenje, ovu kino dvoranu će pretvoriti u čarobni svijet ljepote, frizura, kreacija i nezaboravnog druženja!

U bogatom programu koji počinje u 11:00 i traje do 18:00 sati , sve sudionike očekuje vrhunski event za frizere koji će imati priliku vidjeti najnovije svjetske trendove i tehnike, Live prezentacije na bini!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mario Jozic (@hairdresser_mario_jozic)

Frizer Mario Jozić će pokazati svoje vrhunsko umijeće rada na kosi koja nije prirodna već ofarbana i pokazat će moć transformacije i osvježavanja kose sa proizvodima Revlon za posvjetljivanje kose i na sceni će pokazati svoje vrhunsko umijeće totalne promjene izgleda kose i njezinog kvaliteta. Kosa modela će nakon tretmana ,što će svi prisutni moći i vidjeti na sceni, izgledati zdrava i apsolutno kao čarolijom promijenjena u najljepšem izdanju!

Na Master Cllass by Mario Jozić dolaze i specijalni gosti: Frizerski Saloni Charm sa poznatom Sabinom Karić, svojim timom te modelima, koja će nastupiti sa specijalnom revijom frizura pod nazivom "Četiri godišnja doba" čiji je rad uz fotografije objavljen u prestižnom engleskom časopisu za frizere uz jedinstvenu koreografiju, te će izvesti i Live prezentaciju popularne tehnike iz frizerskog svijeta.

Drugi gost je frizer Miralem Demirović- Barber Shop MAL, koji će pokazati svoje umijeće i tehnike rada na interesantnim modelima, riječ je o muškim frizurama i trendovima.

Sve goste očekuje i zabavni program: nastup plesačica na svili, nastup mažoretkinja i poznate pjevačice Darije Ramljak!

Svim gostima garantiramo da će provesti nezaboravan dan uz edukacije , live prezentacije razmjenjivanje znanja te ugodno druženje!

Nakon Master Classa By Mario Jozić prisutne očekuje i After Party uz DJ-a!

Sve zainteresirane pozivamo na da vrijeme nabave svoje ulaznice za ovaj event, dobro nam došli!

Kopirati
Drag cursor here to close