Pilex kapsule za ugodniji život

PILEX kapsule su tu kako bi vaš život učinile ugodnijim!
Gospodarstvo / Promo | 09. 09. 2020. u 07:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U životu treba uživati! Ugodite sebi sa stvarima koje volite i riješite se neugodnosti koje vas u tome sprječavaju. Jedna od takvih neugodnosti su problemi vena analnog područja, a idealno rješenje su PILEX kapsule.

Suvremeni način života i rada, premalo kretanja, dugo sjedenje pred računarom ili u automobilu kao i prehrana koja je daleko od optimalne, sve to potiče stvaranje poteškoća poput upala ili propulzije vena analnog područja. Osjećaj peckanja, nelagode, boli, svrbeža kao i krvarenje česte su posljedice ovog problema.

Ne treba vam biti neugodno. Iako se u javnosti o njima vrlo malo govori, propulzije vena analnog područja su vrlo česta pojava – simptome će osjetiti gotovo 70 posto osoba barem jednom tokom života.

Foto: PR  / Pilex

PILEX kapsule su tu kako bi vaš život učinile ugodnijim! Iako su u apotekama dostupne brojne kreme i masti koje ublažavaju navedene simptome, takvi proizvodi najčešće djeluju samo na simptome upale. To znači da će se nakon kratkotrajnog smirenja simptomi ipak ponovo pojaviti.

Ono što PILEX čini jednim od najboljih proizvoda u slučaju propulzije i upale vena analnog područja je činjenica da osim snažnog i brzog djelovanja na sve simptome, PILEX djeluje i na uzrok upale.

PILEX je prirodan dodatak prehrani koji pruža učinkovitu pomoć zdravlju vena analnog područja. PILEX formula sastoji se od potpuno prirodnih sastojaka, a patentirana receptura temeljena je na uravnoteženoj kombinaciji biljnih ekstrakata. Ekstrakt korijena cikorije (Cichorium intybus), ekstrakt korijena i kore žutike trpke (Berberis vulgaris) te ekstrakt lista hamamelisa (Hamamelis virginiana) zajedničkim djelovanjem doprinose zdravlju vena i ublažavanju simptoma.

Korištenjem PILEX kapsula simptomi se u najvećoj mjeri ublažavaju već nakon 72 sata korištenja, a potpuno povlačenje svih tegoba kod većine korisnika događa se već nakon desetak dana.

PILEX je dostupan u dvije vrste pakovanja: bočice od 28 i 14 kapsula. U slučaju jače upale preporučuje se koristiti veće pakovanje od 28 kapsula (uzimaju se 2 kapsule dnevno, s vodom ili jogurtom), dok je u slučaju blaže upale dovoljno manje pakovanje od 14 kapsula.

PILEX potražite u apotekama i za više informacija posjetite www.pilex.ba

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

 

Foto: PR / Oktal Pharma
Kopirati
Drag cursor here to close