Libertas Međunarodno Sveučilište

Online pripreme za državnu maturu Republike Hrvatske– potpuno besplatno!

Libertas Međunarodno Sveučilište Vam i ove godine pruža mogućnost besplatnih priprema za ispite državne mature - i to u online obliku!
Gospodarstvo / Promo | 07. 12. 2020. u 09:20 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Libertas Međunarodno Sveučilište prvo je privatno sveučilišta u Republici Hrvatskoj na kojem su do sada studirali maturanti iz 39 država sa svih kontinenata, najviše iz Sjedinjenih Američkih Država. Odgovornost koju imamo kao dio obrazovne zajednice nit je vodilja u našem poslovanju i projektu aktivnosti koje su usmjerene maturantima srednjih škola u Hrvatskoj i izvan nje. Jedan od tih aktivnosti su besplatne pripreme za polaganje hrvatske državne mature.

Za Vas smo pripremili najbolje predavače, koji su prepoznati stručnjaci iz svojih područja, od kojih ćete učiti, ponavljati za nadolazeće ispite kako bi stekli potrebna znanja za upis na željeni fakultet. Mnoge prethodne generacije maturanata iskoristile su navedenu priliku i postali dio akademske zajednice.

Libertas Međunarodno Sveučilište Vam i ove godine pruža mogućnost besplatnih priprema za ispite državne mature - i to u online obliku!

Besplatne online pripreme započinju 23. siječnja 2021. godine i trajat će do 24. travnja 2021. godine (bez vikenda za blagdan Uskrs 3.4.), a održavat će se iz obveznih predmeta državne mature: hrvatskog jezika, matematike, engleskog i njemačkog jezika na A ili B razini zavisno o izboru kandidata. Rok za prijavu je 31. prosinac 2020. godine. Prijaviti se možete na www.libertas.hr/pripreme.

Kopirati
Drag cursor here to close