Članica ASEE grupacije

Na mostarskom sajmu gospodarstva sudjeluje i vodeća IT kompanija u BIH- BS Telecom Solutions

BS Telecom Solutions jedan je od partnera JP Autoceste FBIH na izgradnji projekta Koridor Vc, a na mostarskom sajmu gospodarstva i ove godine se predstavljaju u Paviljonu 2.
Gospodarstvo / Promo | 03. 05. 2023. u 13:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BS Telecom Solutions jedan je od partnera JP Autoceste FBIH na izgradnji projekta Koridor Vc, a na mostarskom sajmu gospodarstva i ove godine se predstavljaju u Paviljonu 2.

BS Telecom Solutions, članica ASEE grupacije, osnovana je 2002. godine i na tržištu je od tada prisutna kao proizvođač, isporučilac i integrator kompletnih telekomunikacijskih i informacijskih sistema, koji se zasnivaju na modernim tehnologijama i vlastitom tehnološkom istraživanju. 

Danas ova kompanija predvodi regionalno tržište u oblasti ITS softvera, Enterprise IT rješenja, IoT i Smart City rješenja.

„Pametan grad koristi informacijske i komunikacijske tehnologije za optimizaciju učinkovitosti svih gradskih usluga. Na ovaj način predstavlja odgovor na sve prisutnije izazove poboljšanja kvalitete života ljudi u urbanim sredinama. BS Telecom Solutions također nudi softverska rješenja za billing u telekom industriji i bankarskom sektoru“, kazala je Emina Bečirević iz ove kompanije i dodala kako je glavni cilj BS-a da izgradnjom odgovarajućeg sistema klijent uvijek bude konkurentan na tržištu i poveća vlastitu profitabilnost.

Kompanija se može pohvaliti i statusom jednog od top tri najpoželjnija poslodavca u Bosni i Hercegovini. Trenutno zapošljavaju više od 125 radnika Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, sa tendencijom daljnjeg rasta i širenja.
Također je važno istaknuti kako BS Telecom Solutions podržava mlade i ambiciozne ljude kojima pružaju priliku u stjecanju njihovog prvog radnog iskustva.

Posjetite ih na štandu JP Autoceste FBIH u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2023. sve do subote u vremenu od 10.30 do 18.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close