Petak 10.05.2024.

Mepas Mall Drama Dan

Drama Dan i Nove kolekcije zasigurno će razveseliti sve posjetitelje i unijeti zaigrane trendove u vaše ormare. Pozivamo vas da budete dio još jedne shopping avanture u petak, 10.05. i zajedno s nama uživate u neodoljivom Drama Dan shoppingu.
Gospodarstvo / Promo | 08. 05. 2024. u 13:37 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proljetni dani bude želju za shoppingom, pravo je vrijeme za pronalazak modne formule koja će otjerati odjevnu monotoniju! Izazov pronalska savršene proljetne kombinacije pretvorite u jednostavan zadatak jer Drama Dan uvijek nosi novu dozu inspiracije i zabave.

Pronađite neodoljive odjevne kombinacije, trendi ili vječne klasike, sportske komade, modne dodatke, kozmetičke proizvode, kućanske aparate i sve što vam je potrebno u Mepas Mallu, u petak 10.05.! Vrijeme je za beskrajno zabavan shopping po najboljim cijenama!

Pretvorite Drama Dan u avanturu za cijelu obitelj i posjetite novootvoreni Fun Zone i zaronite u svijet zabave, igre i adrenalina. Za sve željne beauty tretmana, nakon shoppinga se opustite u Chique kozmetičkom salonu i uživajte u vrhunskoj usluzi. Dan završite u Restoranu Prestige ili Burger Kingu.

Listu popusta pogledajte OVDJE

Drama Dan je savršena prilika za osvajanje vrhunskih nagrada. Zaigrajte Samsung Galaxy S24 Ultra Quiz pokažite zavidnu točnost i brzinu i možda baš vi osvojite Galaxy S24 Ultra.

Super vijestima nema kraja jer s računima od Drama Dan shoppinga možete osvojiti Piaggio Beverly i druge odlične nagrade. Sudjelujte OVDJE

Drama Dan i Nove kolekcije zasigurno će razveseliti sve posjetitelje i unijeti zaigrane trendove u vaše ormare.
Pozivamo vas da budete dio još jedne shopping avanture u petak, 10.05. i zajedno s nama uživate u neodoljivom Drama Dan shoppingu.
Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close