Ukusna juha za početak svakog ručka

MAGGI juhe certificirane prema Halal standardu

Halal certificirana hrana je ona koja je pripremljena, obrađena, transportirana i uskladištena u skladu s islamskim prehrambenim smjernicama.
Gospodarstvo / Promo | 19. 04. 2022. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako bi odgovorila na potrebe potrošača, prehrambena kompanija Nestlé je uvođenjem Halal standarda proširila standardizaciju procesa proizvodnje juha i dijela MAGGI portfolija koji se proizvodi u tvornici u Surčinu.

Halal certificirana hrana je ona koja je pripremljena, obrađena, transportirana i uskladištena u skladu s islamskim prehrambenim smjernicama. Certificirani proizvodi ne smiju sadržavati sastojke dobivene od svinjetine (npr. mast i želatina). Zbog toga se provjeravaju sirovine, ali i proizvodni procesi.

„Ključno mjesto u poslovnoj politici kompanije Nestlé zauzimaju upravo principi osiguravanja visoke razine kvalitete proizvoda, kao higijenske ispravnosti u proizvodnji, a Halal standard je samo potvrda toga. Naše bistre juhe, juhe s knedlama i krem juhe, kao i ostatak Halal certificiranog MAGGI portfolija koji se proizvodi u tvornici u Surčinu zadovoljili su visoke Halal standarde, a implementacija Halal oznake na ambalaži je u tijeku. Spisak Halal certificiranih proizvoda kupci mogu pronaći i na aplikaciji Halal Bazar, kao i internet stranici www.halal.ba“, objasnila je Renata Matusinović, izvršna direktorica kategorije hrane za tržište Jugoistočne Europe i dugogodišnja članica Nestlé upravljačkog tima.

Prve MAGGI formule razvijene su još 1863. godine, vođene idejom ukusne i raznovrsne ishrane. Osim toga, MAGGI proizvodi osmišljeni su kako bi olakšali kuhanje i omogućili uživanje u svakom zalogaju. 

MAGGI supe certificirane prema Halal standardu, savršen su odabir za početak svakog obroka. Dobre su za sve članove obitelji, od najmlađih do najstarijih, a njihova glavna prednost su pažljivo birani sastojci, te brza i laka priprema. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close