Nova linija Gorenje UltraClean

Koja je tajna besprijekorno čistog i savršeno suhog suđa?

Inovativne Gorenje UltaClean mašine imaju specijalne programe pranja.
Gospodarstvo / Promo | 14. 11. 2022. u 12:01 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dani ručnog pranja suđa su odavno prošli, međutim ne garantuje svaka mašina savršeno čisto i suho suđe. Štetne bakterije i virusi umiju vješto da zavaraju ljudsko oko, pa je potrebno preduzeti dodatne mjere kako bi se postigli najviši higijenski standardi. Srećom, moderne mašine za pranje suđa, kao što su Gorenje UltraClean, donose vam specijalne programe i inovativne funkcije, koje vam garantuju higijenu najvišeg nivoa.

Da li ste znali da pranje suđa na 70 °C eliminiše 99,9 odsto svih bakterija?

Inovativne Gorenje UltaClean mašine imaju specijalne programe pranja na visokoj temperaturi koji obezbeđuju najviše higijenske standarde. Ako imate bebu ili malo dijete, upotreba skroz čistih flašica i posuda je važna. Uz pomoć pravog uređaja za pranje suđa ne morate ih dodatno sterilisati, dovoljno je samo da iskoristite Extra Hygiene funkciju. Ona oponaša proces sterilizacije i obezbjeđuje savršeno čiste rezultate.

PR  / Nova linija Gorenje UltraClean perilica posuđa

Pored toga, najbolje mašine iz ove linije imaju integrisanu UV tehnologiju koja efikasno eliminiše do 99,9 odsto bakterija i virusa iz vode za ispiranje. Funkciju UV svjetla možete koristiti bilo kada u kombinaciji sa programima kao što su Eco, Auto, Intenzivni, Dnevni, Noćni i Higijenski, a antibakterijski efekat postiže se i na niskim temperaturama.

Savršeno suho

Da li ste ikada otvorili mašinu nakon ciklusa pranja i bili neprijatno iznenađeni kapljicama vode na svježe očišćenom tanjiru? To sigurno nije ono što očekujete, a ako biste u svoju kuhinju uveli modernu mašinu za pranje suđa, ovo bi postalo samo uspomena.

PR  / Nova linija Gorenje UltraClean perilica posuđa

Zahvljajući SmartUltra Dry tehnologiji, nakon ciklusa pranja, ventilator se aktivira i uklanja svu toplu paru iz kade. Vrata se automatski otvaraju samo malo kako bi svjež zrak ušao, tako da se oprani predmeti poput plastičnog suđa potpuno osuše. Dodatno, blago otvorena vrata efikasno štite kuhinjski pult od izlaza tople pare.

Pametna i jednostavna kontrola

Kada je riječ o svim prednostima koje vam donose moderne mašine za pranje suđa, ne treba zaboraviti jednostavno rukovanje. Gorenje UltraClean mašine za pranje suđa olakšaće vaš život, jer imaju sve mogućnosti da kontrolišete, upravljate i nadgledate njihove radnje preko ConnectLife aplikacije na vašem mobilnom uređaju. Pa ako ste iz nekog razloga zaboravili da uključite neki program, lako ćete ispraviti tu grešku. Daljinsko upravljanje i mobilna obavještenja su funkcije koje će vam pomoći da lakše i brže upravljate svim operacijama pranja, gdje god da se nalazite.

PR  / Nova linija Gorenje UltraClean perilica posuđa

Iskoristite sve prednosti koje vam donosi savremena tehnologija za pranje suđa i učinite da vaše suđe ne bude više samo čisto, već ultra čisto!

Kopirati
Drag cursor here to close