JUB

JUPOL Classic, Jupol Gold i Jupol Citro do kraja mjeseca po akcijskoj cijeni

Gospodarstvo / Promo | 10. 06. 2022. u 11:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JUPOL Classic je zidna boja kojoj vjerujemo preko 50 godina. Upotrebljava se za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u stambenim i poslovnim zgradama.

Nova poboljšana formula unutrašnje boje JUPOL Classic vam omogućava da "Obojite više". Poboljšanu unutrašnju boju JUPOL Classic možete razrijediti s vodom do 15% te sa njom postižete ljepši nanos i elastičnost boje bez vidljivih tragova valjka.

Površina prebojena sa JUPOL Classic ima finiju strukturu i ljepši izgled filma boje.
Koristi za investitora / izvođača
• Lagana aplikacija
• Osigurana stalna kvaliteta
• Visoka izdašnost i pokrivnost
• Otvoreno vrijeme koje omogućuje popravak grešaka duže vremena

Boja JUPOL Classic je od njemačkog instituta eco-INSTITUT primila certifikat razreda A, što znači da ima nisku emisiju hlapivih tvari u prostor te je odličan odabir za korisnika i okoliš.
JUPOL Classic možete nijansirati u željene nijanse prema ton kartama JUB JUMIX, JUB Favourite feelings, NCS i ton karti JUB Boje i malteri, a za pripremu unikatnih tonova dostupna su vam sredstva za nijansiranje Dipi Super Color ili Dipi koncentrat.

 

JUPOL Gold

PR  / JUPOL Gold



TOP ODABIR za sve jače opterećene unutrašnje površine, na kojima je zahtijevan vrhunski estetski izgled. Za svaki osjećaj koji volite, postoji boja JUPOL Gold - više od 10.000 nijansi za topao i prijatan dom!

 

JUPOL Citro

PR  / JUPOL Citro



Jupol Citro - Unutrašnja boja ugodnog mirisa, koja sprečava razvoj zidnih plijesni. Dobro je paropropusna. Toniranje možemo izvesti na JUMIX nijansirnim stanicama ili UNITONOM, DIPI COLOROM i DIPI KONCENTRATOM. Preporučujemo je u kuhinjama, kupatilima i drugim prostorijama s povećanom koncentracijom vlage.

Mjesec juni je pravo vrijeme za krečenje, potraži JUPOL kod svog trgovca i do kraja mjeseca iskoristi akcijsku cijenu na proizvode iz porodice JUPOL – Jupol Classic, Jupol Gold i Jupol Citro.

Jupol - vaša omiljena boja već više od 50 godina!

Kopirati
Drag cursor here to close