Udružimo snage

JUB u humanitarnoj akciji JUPOL Classic u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji

Društvo JUB je ovog travnja na slovenačkom i nekim bližim stranim tržištima započelo provođenje humanitarne akcije, koju u proljeće već tradicionalno povezuje sa bojama JUPOL Classic.
Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 04. 2022. u 09:00 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na svim tržištima ova društveno odgovorna akcija se odvija u uskoj suradnji sa trgovcima građevinskog materijala, koji su na svojim prodajnim mjestima odgovarajuće opremljeni promotivnim materijalima, a na nekim u okviru JUB Akademije i sa lokalnim molerima.

U Sloveniji će se do kraja travnja u akciji Udružimo snage rješavanjem internet kviza vršiti prikupljanje boje za obnovu prostora dječjeg ljetovališta Zambratija, koje posluje pod okriljem ZPM Ljubljana Moste-Polje.JUB u humanitarnoj akciji JUPOL Classic - JUB u humanitarnoj akciji JUPOL Classic u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji

Foto: PR / JUB u humanitarnoj akciji JUPOL Classic

Ljubitelje kviza na sudjelovanje pozivaju i u Hrvatskoj, gdje će akcijom za neprofitnu zadrugu Mali zmaj financijski i materijalno pomoći ugroženim porodicama sa djecom oko nabavke školskog pribora, ljetnog raspusta i poklona za novu godinu.

U BiH će do sredine lipnja kvizom JUPOL Classic angažirati sve generacije korisnika, kako bi prikupili što više boje za djecu iz socijalno ugroženih porodica. U tom projektu JUB se povezao sa humanitarnom organizacijom Pomozi.ba, uz čiju pomoć će odabrati nekoliko ustanova u kojima borave djeca iz ugroženih porodica, te više porodičnih kuća, kojima je potrebna pomoć u obnovi.

U Srbiji će kviz provoditi do kraja travnja, a od svake prodate kante boje JUPOL Plus će dodatno doprinijeti u fond za djecu iz porodica sa slabijim materijalnim stanjem. Isto tako će donacijom u bojama JUPOL osvježiti još nekoliko objekata, koje će odabrati uz pomoć njihovih potrošača, a sredinom ljeta u suradnji sa Crvenim krstom Srbije pripremiti još promotivni događaj Zajedno mijenjamo život.

 
O detaljima provođenja humanitarne akcije, svoje potrošače na pojedinim tržištima, JUB će obavještavati preko društvenih mreža, kao što su Facebook i Instagram, te preko odabranih nacionalnih i lokalnih medija.

Na osnovu riješenog kviza, u kojem se svim sudionicima na različitim tržištima postavljaju jednaka pitanja, JUB će izvlačenjem u svakoj državi sretnim dobitnicima pokloniti i velike JUPOL Classic peškire za plažu.

Kopirati
Drag cursor here to close