Četiri dana do nezaboravnog iskustva

Jameson u Mostar stiže na velika vrata

Gospodarstvo / Promo | 06. 11. 2023. u 09:35 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počeli smo s odbrojavanjem! Još samo četiri dana ostala su do jedinstvenog i nezaboravnog eventa pod nazivom „Jameson Cheers Mostar“, a „Love at first sip“ je moto pod kojim će najbolji irski viski 10. studenog nazdraviti i pozdraviti grad na Neretvi.

Mostarci i Mostarke, kao i brojni turisti, prije nekoliko dana imali su priliku uočiti zanimljive aktivnosti na različitim lokacijama u njihovom gradu, a sve u režiji gospodina Johna Jamesona koji im je tako već zagolicao maštu, a nakon Sarajeva, Banja Luke i Tuzle vrijeme je i da Mostar doživi potpuno drugačije iskustvo organiziranja događaja ovog tipa.

Foto: PR / Jameson Cheers Mostar

Jedan od najuzbudljivijih aspekata „Jameson Cheers Mostar“ eventa svakako je tajna lokacija, a i ovaj put element misterije i uzbuđenja pridonosi cjelokupnom iščekivanju i pompi koja okružuje događaj. Lokacija će biti otkrivena dan ranije na Instagram profilu jameson_bh, a na događaj mogu ući samo oni s valjanom pozivnicom. Zato, ako želite osigurati mjesto za sebe i ekipu, javite nam se i budite jedan/a od 300 sretnika/ca koje očekuje vrhunski provod.

„Jameson Cheers Mostar“ nije običan event s obzirom na to da nudi niz interaktivnih sadržaja i privlačnih aktivnosti koje ga čine neobičnim i nezaboravnim, a svatko može uživati u nečemu… od degustacije viskija i koktela s njegovom varijacijom do interaktivnih igara i foto kabina.

Foto: PR / Jameson Cheers Mostar

Događaj je osmišljen da bude impresivno iskustvo, pa tako možete koristiti i usluge barbera, kušati vrhunske burgere i kobasice, a osim toga, zabava uključuje i influensere koji nisu tipične zvijezda društvenih medija, što dodatno pridonosi elementu iznenađenja i uzbuđenja.

Foto: PR / Jameson Cheers Mostar

Glazba uživo bit će savršena pratnja najboljem irskom viskiju, a zagrebački Showtime band i DJ Soul pobrinut će se da gostima pruže savršenu podlogu za ples. Prisutni će se moći upoznati s poviješću i proizvodnjom Jameson viskija, a sa svim tim elementima u kombinaciji, ovo je događaj koji se ne smije propustiti.

Sve su to razlozi da osiguraš pozivnicu, ispratiš nas do kraja i saznaš tajnu lokaciju na kojoj ćemo te ugostiti. I, ne zaboravi, BUDI DRUG, PROŠIRI KRUG.

Vaš John Jameson.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close