Posebna ponuda

Najbolji poklon za pušače: Da od ovog Valentinovog vatra ''gori'' samo u vašim srcima

Gospodarstvo / Promo | 13. 02. 2023. u 13:15 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dilemi ste što pokloniti voljenoj osobi za Dan zaljubljenih? Važno vam je da poklon bude koristan vašem voljenom biću, i da možda potakne promjenu na bolje?

Ako je vaša voljena osoba punoljetni pušač, koji bi svakako nastavio da konzumira duhanske proizvode, ne tražite dalje. IQOS, globalno poznat brend manje štetnih bezdimnih alternativa, se i za ovogodišnji praznik ljubavi pobrinuo da podrži promjenu na bolje.

U tom cilju, IQOS je pripremio posebnu ponudu na sve varijante bezdimnih uređaja za sve vas koji svojoj voljenoj osobi, punoljetnom pušaču, želite pomoći da lošu naviku pušenja klasičnih cigareta zauvijek ostavi iza sebe.

Neka ovo Valentinovo bude početak stvaranja novih nezaboravnih momenata, kristalno čistih bez duhanskog dima, bez pepela i s vatrom samo u vašim srcima.

Posebna ponuda je aktualna u razdoblju od 7. do 20. veljače 2023. godine na prodajnim mjestima širom BiH, kao i preko IQOS prodajnih predstavnika i IQOS.com online shop-a.

---

IQOS je proizvod kompanije Philip Morris koji zagrijava, a ne sagorijeva duhan, samim tim ne stvara dim, vatru ni pepeo, već samo aerosol koji sadrži do 95% manje štetnih materija od dima cigarete.

Osim što je dokazano bolja alternativa za punoljetne pušače od nastavka pušenja, IQOS kada se koristi ostavlja manje neugodnih mirisa na koži, kosi, rukama, namještaju ili vozilu i ne izlaže pušače duhanskom dimu, odnosno ne dovodi do pasivnog pušenja.

Važno je naglasiti da iako jeste bolja opcija od nastavka pušenja cigareta, IQOS nije bez rizika za Vas i ljude u Vašoj okolini i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.

Kopirati
Drag cursor here to close