Prilika za posao!

INTERA Tehnološki Park traži pojačanje u svom timu!

U srcu Hercegovine, INTERA Tehnološki Park stvara budućnost kroz inovacije i tehnološki napredak.
Gospodarstvo / Promo | 21. 12. 2023. u 08:45 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naša vizija je biti platforma za koncentraciju ljudi s potencijalom da mijenjaju svijet. Mi smo pokretači društveno-tehnoloških promjena, posvećeni inovativnom pristupu i usvajanju globalnih trendova kako bismo unaprijedili poslovno okruženje i ojačali kapacitet pojedinaca. Naša krilatica, "Brži put do razvoja", odražava našu strast prema stvaranju održive budućnosti kroz suradnju, inovacije i posvećenost razvoju.

Ako se vidite kao dio ove dinamične i inspirativne priče, pozivamo vas da se pridružite našem timu. U INTERA TP-u, ćete doživjeti kulturu kolaboracije, raditi na raznovrsnim projektima, koristiti najnovije tehnologije i trendove, te istovremeno razvijati svoje osobne i profesionalne vještine.

S obzirom na širenje naših aktivnosti i planiranje novih projekata, pokrenuli smo našu stranicu karijera , gdje možete saznati više o otvorenim pozicijama i kako se prijaviti. Na ovoj stranici, svaki zainteresirani kandidat može pronaći detaljne informacije o svakoj od ponuđenih uloga i kako postati dio našeg rastućeg kolektiva.

Značaj našeg rada

U INTERA Tehnološkom Parku, radimo na tome da Mostar postane središte tehnološkog razvoja i inovacija. Naši projekti i inicijative imaju dubok utjecaj na lokalnu zajednicu i šire, pridonoseći ekonomskom razvoju i stvaranju novih prilika. Od implementacije projekata, poslovne podrške i edukacijskih programa do razvoja startup ekosustava, naš rad obuhvaća širok spektar aktivnosti koje potiču rast i razvoj.

Otvorene pozicije

Project Manager: Tražimo iskusne project managere koji će voditi ključne projekte, koordinirati timove i resurse, te pratiti i izvještavati o napretku projekata. Detalje o poziciji i prijavu pronađite [OVDJE].

Project Koordinator: Ako ste osoba s izvrsnim organizacijskim i komunikacijskim vještinama, spremna za rad u dinamičnom okruženju, ova pozicija je za vas. Više informacija i prijavu možete pronaći [OVDJE].

Marketing Manager: Potrebna nam je kreativna osoba s iskustvom u digitalnom marketingu i poznavanjem Adobe kreativnih alata. Ako ste spremni razvijati i implementirati marketinške strategije koje će promicati našu misiju i viziju, prijavite se [OVDJE].

Pridružite se našem timu

Biti dio INTERA Tehnološkog Parka znači raditi u okruženju koje cijeni inovacije, kreativnost i timski rad. Ovo je vaša prilika da doprinesete razvoju tehnološkog i poslovnog okruženja, te da budete dio tima koji mijenja svijet na bolje. Pridružite se našem putu inovacija i razvoja - prilika čeka na vas!

Za više informacija o našim otvorenim pozicijama i kako se prijaviti, posjetite našu stranicu karijera. Ne propustite priliku da postanete dio našeg inspirativnog tima. Vaš talent i strast mogu napraviti pravu razliku u svijetu tehnologije i inovacija. Pridružite nam se danas!

Kopirati
Drag cursor here to close